Sewo ArinLinamm34 rabbim seninkinide benim ve benim gibi olan tum annelerin bebegini sag salim nasip etsin.cok acı cok zor bir durum.sana zahmet degerlerini müsait olunca yaz olur mu karsilastirayim
ArinLinamm34 Sewo tamam canım eşime yemek vereyim hemen yazcam sana . Amin kuzum inşallah gerçekten çok zor bi durum rabbim mukafatlandirsin inşallah bizi 🤲
ArinLinamm34 Sewo LTA =Heterozigot mutasyon B-fibrinojen-455 G-A = Heterozgit mutasyon PAI-1 4G-5G = 4G/5G MTHFR A1298C = Homozigot mutasyon ACE = D/D Apod ( E2,E3,E4) = E3/E4 Benim değerlerim bunlar canım
___ozlm___ ArinLinamm34 doktorlar ne dedi peki kullandığın halde neden kalbi durmuş. Dozu mu yetersizdi. Ben anlamadım.
ArinLinamm34 ___ozlm___ nedenini sorduğumda bana dozu düşük yüksek doz kullanmamız gerektiğini söyledi kesme başta söyleseydi biseyler olduktan sonra değil o zaman 4000 clexcan kullandım.yetersiz geldi şuan 6000 enix kullanıyorum
___ozlm___ Kusura bakma benimde bu konuda endişelerim var o yüzden şunuda sorayım. Ben bu doz olayını pıhtılaşma problemine göre değil kiloya göre verildiğini duydum ve sordum bizzat doktora belirli kilo aralığına göre veriyoruz dedi. Kilon yüksekmiydi o dönem acaba
ArinLinamm34 ___ozlm___ benim kilomu soruyorsan kuzum benim hep belli bi kilom vardı 45-50 arası öyle çok kilolu değildim yani anlayacağın 😊😊 şuanda gebeliğim de bile 5 kilo alabildim daha 56 kiloyum şuanda da 🤗
Shrydn Merveozkynk bende 20 gun kullandım clecsan. 25 haftadan sonra. Aslında 22 haftadayken kullan demıwtı doktor ben iyneyi bıraz gec buldum. Ama daha dogurmadım.
Bebeginehasret Muhammedamine canm deger yüksekliği ile alakali bi durum pihtilasmasi yuksek olunca cocugu riske atmıyorlar
Sewo Bebeginehasret kac tane doktora gittim daha pihtilasma duzeyini degil pihtilasma testi sonucunu yorumlamakta zorlandilar
Muhammedamine Bebeginehasret benim değerimde yüksek canım benim bu sebepten 3 de kaybım var beni ki genetik bir rahatsızlık ve gittiğim hiçbir doktor normal doğuramazsın demedi senin dediğine bakarsak sezaryen doğumda kanama daha çok oluyor ben normal doğumda yaptım sezaryen doğumda yaptım ve kayıplarımdan dolayı İstanbulda gitmediğim doktor kalmadı
ArinLinamm34 Sewo sanmıyorum kilo ile alakası olduğunu ama bunlar için de iyi bir doktora gitmek gerekiyor
Merveozkynk ArinLinamm34 ben Mersin şehir hastanesi Hematoloji bölümüne gittim pıhtılaşma çok olduğu için verdiler kiloya göre iğne veriyorlar oksapar 6000 kullanıyorum
Muhammedamine Merveozkynk canım kiloya göre vermiyorlar iğneyi ben 78 kilo ile hamile kaldım 100 kiloyla doğuma girdim cleaxane 0.4 kullandım gebeliğim boyunca yüksek doz verseler bana verirlerdi heralde
Bebeginehasret Muhammedamine bende erken dogumum var kan sulandırici kullanir durumdayken normal dogum yaptım bakalm.artk hakkimizda hayırlısı ama her doktor bi konuda farkli konuşuyor