Baltanem Kızlar kollarım boynumda kızarmayan yer kalmadı çok canımı acıtıyor ve asla pes etmiyor sürekli cimciriyor 🙄 uyurken yemek yerken oynarken her an 🙁 ne yapabilirim nasıl unutturabilirim
_biranneadayi Baltanem benim oğlum 3 yaşında sürekli parmağıyla deliyor bi yerlerimi bacaklarım morardı😅 Laftan anlamıyor yapma dedikçe yapıyor Bi yol bulursan bana da söyle😅 Ne anlıyorlar anlamıyorum Eskiden çimdiklerdi şimdi parmağıyla delmeye başladı ya sabır
KurabiyeninAnnesi123 Baltanem o an tepki veriyorsanız tepki verdiginiz için devam ediyordur tepki vermeyi bırakın zamanla unutup aklına gelmicektir biraz acılı olucak ama baska türlü biraktirmaniz zor unutmasi lazm
TugceOrak _biranneadayi ay başlığa ayrı sizin yazdığınıza ayrı güldüm 😀 30 yaşındayım hem cimcirme hem ısırma huyum var 😀 Bana da çocukken müdahale etselerdi keşke eşim bu kadar şikayetçi olmazdı 😀
TugceOrak Baltanem ay hayır vazgeçemem hele ısırmak benim için bir tutku 😀 rahat bırakın bebelerinizi yav 30 yaştan bildiriyorum çok eğlenceli 😀😀
Baltanem TugceOrak 😂😂😂 kız bazen çığlık atıyorum ama ya Allah affetsin çok canımı acıtıyor 30 yaşında yapsınlar şimdi yapmasın bana ya hem iki hafta kaldı doğumuma düşünsene yenidoğan‘da cimcirdiğini 😂
TugceOrak Baltanem ahahahaha ya seni yiyim 😀😀 33 yaşında kocam acıdan çığlık attıkça hoşuma nasıl gidiyor bi bilsen 😀😀Valla hayattan keyif almasını bilen bir bebe doğurursan cimcirir 😀😀😀
TugceOrak Baltanem herhalde eğlenceli kız valla ne yalan söyleyim 😀😀😀 Bebem doğsun da onu ısırayım diye bekliyorum hevesle 😀