QueenMommy Arkadaslar daha önce hiiiç midye yemedim tadıda nasıl bilmiyorum haram oldugunu duydugum için ağzıma bile süremedim ama bir uygulamada sürekli karsıma çıkıyor nasıl yiyorlar ama öyle böyle değil ay canım cekti bilmediğim birşeyi napıcam ben 🤔🤔
Yazmelegi_ QueenMommy midye içi tarifine bakın Pirinç sogan frlan var yapın pilavı ustune limon sıkıp yiyin
dilaraRecep QueenMommy bende severdim yerdim hamilelik döneminde yemedim emzirme döneminde 1 tane yemiştim tek benim canım midye çektiğinde midye içine benzer iç yapıp yaprak sarması yapıyorum onu limonlayıp yiyince tatmin ediyordu tadı midyeye benziyor
BT- Gebelere zaten önerilmiyor midye bebiş için zararlı diyerek kendini rahatlat çok canın çekiyorsa avucuna tuz döküp yala derler
QueenMommy BT- aaa önerilmiyormu bilmiyordum öyle avutayım ki yemem zaten de işte canım niye istediki bilmediğim birşeyi onuda anlamadım
TugceOrak QueenMommy bakteriyel açıdan ve cıva barındırdığı için gebelere yasak kuzucum. Baharatlı pilav yap üzerine limon sık ye ☺️ Ben normalde aşşşırı severim şuan eğer aşerirsem pilavını yapıp limonla yemeyi düşünüyorum sen de öyle dene bi ☺️
eills QueenMommy iç pilavını yap baharatlı bir pilavı var birebir midye dolma gibi tadıcak. O şekilde nefsini köreltirsin. Midye hem pis hem de hamilelere yasak zaten
bravo61 Ben ilk yediğimde 10 dk konsantre oldum zor yedim ama artık rahat yiyorum:) hamileyken yenilmemesi gerekir ama içinde pirinç var çok gözüne güzel geldise pilavın üstüne limon sık ye tatmin eder belki 😅
QueenMommy @Yazmelegi_ @TugceOrak @SeverBurcu @bravo61 Ya bu bnm aklıma gelmemişti şimdi princimi kaynatıp limonlayıp yicem ay teşekkür ederimmm 😚😚😘😄😄
QueenMommy Yazmelegi_ baktım canım yaptım çok güzel oldu ama birazda değişik 😄😄 limknlu pirinç yemedim daha önce
Zadi20 Etsiz bol nar eksili kuru dolma yapin, sogani sarimsagi bol tutun, bulabilirseniz sumak suyuda koyun ama tozu degil suyu olcak. Bol baharatli ona limon sıkıp yiyin midyenin tadi o zaten