cglgkdnz Nc34 ahaha illa öğrenicezz 🤭 benimde salı günü bakalım inşallah gösterir göstermezse 1 hafta sonra bende giderim sanırım tekrar 😂
cglgkdnz Nc34 öğrendikk 🤩 erkek bebek pipisini de gösterdi doktor 😂 oğlanları ikiledim hayırlısı olsun 😅🙏🏻
Nc34 cglgkdnz yaa hadi hayırlı olsun canım benim hislerinde asla yanılmadın gerçekten tebrik ederim 😍❤️
cglgkdnz Nc34 ay teşekkür ederim sende öğren merakla bekliyorum 🤩 ters köşe olmak isterdim aslında ama hayırlısı buymuş sağlıkla gelsin oğluşum 🙏🏻😍
Nc34 GirlandBoy_Mom aşkım çok minnak ama keseye göre bakacak olursam hislerime de güvenerek bende erkek diyorum 🩶❤️
Yarentnc Nc34 doktor erkek dedi ama ısrarla kiz hissediyorum hatta pipisini bile gösterdi herkes kiz dedi burda acaba yanılma olabilir mi
GirlandBoy_Mom Nc34 ya hadi bakalım benim de içimden erkek geçiyor hissiyatın kuvvetli sanırsam canım okuduğum kadarıyla çok teşekkür ederim
Nc34 Yarentnc olabilir benim arkadaşıma da erkek demişti doktoru hemde tescilli özel bir hastaneye gidiyor tam teşekküllü. Şuan kız olduğunu öğrendik . Kordondan dolayı yanılma olabiliyor . Bebeğiniz kaç haftalık ❤️