Eşime aynı gün, ailelerimize kalp atışı duyduktan sonra. Şu şekilde söyledim anneme babama ve kardeşime birer adet küçük olan Boyner hediye paketinin içine öğrenir öğrenmez koşarak gidip Kitikate’ten aldığım patiği, zıbını ve emziği koydum. Çok heyecanlanmıştım ilk aklıma geleni yaptım 😄 Özellikle yeni yıl yaklaşırken yeni yıl hediyesi aldım diyerek kandırabilirsiniz. Size hediye aldım diyerek verdim. Birinden patik birinden emzik birinden zıbın çıktı tabii şok oldular ve çok duygulandılar birden hediye paketinden bunlar çıkınca. Çığlıklar, ardından ağlamalar… Öncesinde de gizlice telefonumdan kamerayı açıp bir yere sabitlemiştim hediyeyi vermeden önce. Eşim de bir yandan ben hediyeyi verirken açtı kendi kamerasını çaktırmadan. O şok anlarını ve duygulandıklarını tekrar tekrar izlemek çok güzel oluyor. Bebeğimizin anneannesine, babaannesine, dedelerine, dayısına, halasına hepsine aynısını yaptık. Kameraya çektiğimiz için de bebeğimize çok güzel bir anı kaldı. Hatta eşim öğrenmeden önce benzer şekilde sana çok beğeneceğin bir tatlı aldım diyerek kutu açtırmıştım (tatlıyı çok sever). Yine kamera vardı tabii. Babasının tepkisi de kayıtlı bir anı olarak kaldı bebeğimize. Kendim de arada izliyorum çok güzel oluyor. 🥹