Fezos Kızlar selamm hamileliğinizi aileniz ve yakın arkadaşlarınız ile kaçıncı haftanızda ve nasıl paylaştınız?
Neferut Fezos 13. Haftada söylemeye başladım yavaştan, daha doğrusu anneanneme söylemiştim o tüm aileye söylemiş 😅
Emsal_swvinc1 Fezos öğrendiğimiz gün ailelerimize söyledik , onlarda yakın çevreye söylemişler 😂 gizli kalsın demiştik. Kendimiz de arkadaş vs. Sosyalmedyada yani 5. Ayda paylaşmıştık . Aileye söylemek demek herkesin bilmesi demek ona göre karar verin 😅
Minedmn Fezos 6. Ayda soyledim herkese kendi anneme bile abimlere 7. ayda söyledim abimlerin çocuğu olmuyor yenge hanım çok haset birisi o yüzden soylememeyi tercih ettim onlara
Fezos Neferut nasıl dayandınız bu kadarr ben gebe olduğumu salı günü öğrendim ilk muayeneden sonra aileme söylemek için can atıyorum cumartesi günü 😍
Fezos Emsal_swvinc1 ben ilk muayeneden sonra söyleyelim diye düşünüyorum. Cumartesi olacak ilk muayenem ama aileme kimseye söylememeleri konusunda tembihlesem mi acaba
Minedmn Minedmn biraz kilom olduğu için kimsede farketmedi bide bol kiyafetler giydim kimsenin ruhu duymadı bulantım rahatsızlığın olmadı kimse de anlamadı
Booksandcats İlk anneme söylemiştim şüphem var diye pozitifi görünce direkt annemle eşime söyledim. Kalp atışını duyunca eşimin ailesiyle paylaştık karnım belli olmaya başlamışken de eşimin bir yakınının düğünü vardı orda herkes anladı zaten 😅
Fezos Booksandcats ben test yaptığım gün eşimle paylaştım ama henüz ailelere söylemedik. Cumartesi ilk muayene sonrası söyleyelim diyoruz 🥹
Neferut Fezos kendi aileme ve eşimin ailesine öğrendiğimiz gün söyledim canım 🥰 diğer herkese 13. Haftada söylemeye başladım
Emsal_swvinc1 Fezos yani öyle desenizde söylüyorlar bende demiştim kalp atışı duyulana kadar en azından ilk 3 ay kimseye söylemek istemiyorum sadece aile üyeleri bilsin diye ama memleketten eve dönene kadar çoğu akrabam öğrenmişti😂 ilk gebelik olduğu için ne olur ne olmaz diye söylemek istemememiştim ama büyükler de mutluluk paylaşmak istiyorlar duyulsun istiyorlar özellikle fesat akrabalara sahipsen😁
Minedmn Fezos abimin çocukları olmuyor yenge hanımda biraz fesat o yüzden söylemek istemedim bide başlarda düşük tehlikem vardı düşerse üzülsünler istemedim bir tane kızım var çok gerek duymadım açıkçası 🙂
BT- Fezos 12.haftada kendi aileme söyledim oturmaya gittiğimde direk ben hamileyim dedim😂 Kayınvalideme kendim söyledim kayınpederime eşim söyledi 😁
Fezos BT- 12. Hafta çok geç değil mi ailelere söylemek için 🥲 ben zor tutuyorum kendimi yeni öğrendim gebe olduğumu
BT- Fezos Kuzum ben beklemek istedim çünkü benim bundan önce 2 düşüğüm oldu bu sefer de eşimle 12.haftaya kadar kimseye soylemeyelim dedik
Annelikmghb Fezos uyardik canım aile biliyodu ama kaynana reklam yapmisti bile kendi takımlarina soylemis🥲
Fezos BT- o halde çok haklısınız. Ben de Allah korusun öyle bir durumdan korktuğum için beklemeli miyiz yoksa söylemeli miyiz kararsızım