Eliferimm Merhabalar.. Daha önce tüp bebek ile hamile kalmıştım şuan 26 aylık bir kızım var ve dün tekrardan hamile olduğumu öğrendim var mı yeni hamile kalanlar temmuz ağustosta doğum yapacaklar :) 23 ekim son adet tarihim
Mavili1480 Eliferimm 2 ay sonra oğlum 4 yaşına girecek bende yeni hamile olduğumu öğrendim sat 12 ekim temmuz gözüküyor doğum 🌸☺
Eliferimm Pandaaa1_ Yaaa bizede öyle oldu biraz korku endişe var nasıl bakarım diye ama ilk kızım çok zor bir bebekti umarım bu bebek sakın olur biraz :) Sağlıkla kavuşunn🥰
Eliferimm Mavili1480 Yaaa çok güzel bakabiliriz heralde iki çocuğa dimi biraz endişeliyim ilk kızım çok zor bir bebekti umarım bu sakın olur sağlıklı olsun da. Daha doktora bile gidemedim randevu oluşturduk bakalım kese ve kalp atışı için :)
Mavili1480 Eliferimm Bakarız canım 🌸 benim oğlumda çok zordu sağlıkla gelsinlerde her şey olur inşallah 🤲💕
Eliferimm Xaysegulo Oo benim 2 ağustos görünüyor ama sezaryen olacağı için temmuz sonuna denk geliyor bakalımm, daha kendisini göremedim buarada kalp atışı için 2 Aralık’ta randevum :) Sağlıkla kavuşun siz de 🥰
Eliferimm diyarnursezer Oo hemen hemen hepimizin ikinci bebeği geliyormuş 😇 Zor olur mu bakım olarak bilemiyorum çok duygu değişimi içindeyim bazen seviniyorum bazen ağliyorum ah umarım çok zorlu bebek olmazlar 🥰