Enmomy Merhaba bebek arabası bakıyorum , bu üç marka ve model arasında kaldım . Hafif - rahat , kolay katlanan bir model bakıyorum . Fikriniz var mı ?
Merve-metin Enmomy Kraft Tokyo modeline de bakabilirsiniz mağazada incelediğimde Kenya’dan daha hafif gelmişti bana tek elle katlanan model katlandığında küçük kalıyor ben daha almadım ay sonunda alacam ama aklımın bi köşesinde Tokyo modeli var
Ssmdk Enmomy Kraft Kenya aldım mağazada deneyerek. Katlanması çok kolay, Puseti yenidoğana gayet uygun. Sürüşü de kolay. Daha hafif olan da vardır eminim ama bebeğin konforu da önemli diye düşünüyorum. Portbebesi de gayet güzel inşallah uzun süre kullanmak nasip olur
Dimple7 Enmomy ben kraft kenya aldim tum beklentimi karsiliyor, su an ne kadar olmustur bilmiyorum ben 4 aylik hamileyken agustosta almistim
Mervetn Enmomy bagi easyfold denedim mağazada bana katlanması pek kolay gelmedi taşıması da öyle. Bagi neo2 daha pratik ondan ben onu tercih ettim
Ekinsevin Ben maxi cosi leona 2 aldım aralık ilk haftası gelecek hepsi burada da indirim var ordan bakabilirsiniz. Bence bu fiyatlara maxi cosi tabii ki
Enmomy Ekinsevin memnun kaldın mı mazi cosiden, puset takmak için aparat aldın mı , emniyet kemer yeri çocuğun yüzüne geliyor yazmışlardı yorumd a