Hasibem64 edaaaa12 bnım 3. Dogumum olucak hepsınde de 26 . Haftada hazırladım bıraz sabırsızım galıba aklıma geldıkce de eksiklerı koydum sımdı 37 haftalıgız
Poncikler Biz 32 haftalık olduk kızım için bişey almadım henüz kendime 2tane önü düğmeli pijama takımı aldım sadece bebek alışverişine cumartesi gidicem
Larraa Poncikler Şu an 23 haftalığım en geç 30. Haftada hazır hale getirmeyi düşünüyorum her ihtimale karşı 🌸
Poncikler Larraa iyi olur hazır da ama yinede çok acele etme bence ben toplu alıcam için rahatım biraz
hilalasc Haftaya kadar kıyafet yıkama ütüleme işleri kesinlikle hazır olsun sonra aşırı ağır geliyor yapılmıyor. Hastane çantası için de ideal zaman bence 35. Hafta zaten 10 dakikada hazırlanıyor çok erkenden hazırlamaya gerek yok . Riskli gebelik , erken doğum tehlikesi varsa başka tabi
edaaaa12 hilalasc bende dolabı bekliyorum gelsin hem yıkayıp ütülücem yerleştircem hem de hastane çantamı hazırlıxam
Poncikler edaaaa12 çok dgl bazı geceler sancım oluyor eşim kalkıyor yürütüyor yürüyünce geçiyor bide iki günden beri belim ağrıyor onun dışında iyiyim sürekli değiller