Handetb Elif-ayaz Peki plasentanın aşağıda olması bir sıkıntı yaratıyor muymuş doktor bir şey söyledi mi acaba, endişe ettim şimdi. Ben de soracağım doktoruma ama daha randevuma çok var
Elif-ayaz Handetb o zaman bana bı sıkıntı yok demişti ama aradan 1 ay geçtiğinde detaylı ultrason a gittiğim de rahim ağzı yetmezliği var dendi ve dikiş atıldı sizde rahim ağzı uzunluğunu ölçtürün ne olur ne olmaz
Handetb Pregnant81 Yani aslında daha yeni kan tahlili yaptırdım kanda herhangi bir enfeksiyon görünmüyordu ama. Siz enfeksiyondan kaynaklı mı sık idrada çıkıyordunuz hamilelikten kaynaklı mı
Selenayderen35 Mervenur055 off bende 6 haftalık hamileyim bende de sürekli bir baskı var sürekli tuvalete gidiyorum idrar tahlili yeni verdim enfeskiyonda yok ilk kızımda böyle olmamıştı bunda böyle oldu sanki son haftalardaki gibi bir Baskı var 🥹😔
Mervenur055 Selenayderen35 aynı benimde ilk kızımda bu durumu yaşamadım ama bu böyle oldu 😅saglıklı olsunlarda boş ver tek derdimiz tuvalete gitmek olsun 😅
babygst Handetb aynen yaaa kızımı uyururken tuvalete koşuyorum ağlıyor peşimden ama yapacak bişi yok 11 buçuk aylık :)