hilalasc Karnınız sık sık sertleşecek onlar kasılma oluyor rahim kasılmaları. günümün yüzde 80i karnımın taş gibi olup beni rahatsız etmesiyle geçiyor diyebilirim 😊 kendinizi yormayın lütfen bol bol dinlenin ağır işlerle meşgul olmayın riske girmeyin derim 🌸
Gulsumyalcin hilalasc ben 32. Haftadayım iki gündür karnım taş gibi normal mi bebek hareketleri devam ediyor
Gcam08 1Cerenarslan1 deterjan çok fazla solumayın son günleriniz ya o yüzden kasılıyor büyük ihtimalle rahminiz🙏🏻🙏🏻
Mutluluukkk_ Gulsumyalcin bende 33 haftalığım karnım sertleşiyordı birazda ağrım vardı bugün gittim sancı ve kasılma çıktı erken doğum riski var diye ciğer geliştirici falan yaptılar
Gulsumyalcin Mutluluukkk_ yaaa öyle miii 😟 bende gideyim o halde birde tam karnımın ortasına ağrı saplanıyor 3-4 dkda bir
dilaaann Arkadaşlar ben de 35+1 deyim. Dünden beri bebek karnımda sağ tarafta toplanıyor karnım taş gibi oluyor. Ve bebeğimi çok aşağıda hissediyorum resmen yürürken sanki bebeğime çarpıyorum. Bu durumu yaşayan var mı ?
Anneeadayi3 dilaaann benim cimcime kızım öyleydi sürekli bir yere toplanirdi karnım taş gibi olurdu nefesim kesilirdi artık yeri daralmış annesi korkma bende yaşadım şimdi 6 aylık :)