Zeyneptekin1 kızlar merhaba hayıt macunu için gerekli malzemeleri aldım ben nasıl yapılıyor ya da bana şu şekilde kullan diyecek var mı aranızda lütfen yardımcı olur musunuz kullanıp da fayda gören var mı
Zeyneptekin1 Sevgilimmmmmmm ya sordum da onu herkes yapmıyormuş bende internetten almak istemedim gidip kendi gözümün önünde karıştırmak istedim onu da yapmadılar bende ne giriyorsa aldım kendim yaptım
Sevgilimmmmmmm Zeyneptekin1 ben hem macun hem de tohumunu kullandım macun aşırı aşırı acı zor yiyebildim ancak 10 gün kullandım bıraktım. 4 ay falan oldu. Şuan iki buçuk aylık hamileyim çok şükür tedavisiz. Tohumunu kullan daha iyi tuketebilirsin
Nur67 Dilaralav fsh hormonum asla düşmezdi yıllardır 24 oldu ilk defa gecen ay. 90laro bile gördüğüm zamanlar oldu en son hep 46 felandı asla düşmezdi onunla düştü işte biraz daha ama henüz gebelik olmadı yani 2 ay kullandım sadece aktardan aldım içinde aslan pençesi de vardı galiba
Karuz Canım instagramda Nihal’in bahçesi diye bi sayfa var ayrıca trendyolda da satış yapıyor ben onu kullandım bir ay geçmeden hamile kaldım
yorgunbirannekanatlanacak Ya arkadaş ben tamamım artık, böyle bir sektöre gidip milleti soyup soğana çevireceğim. Hayat macunu demek? Zengin olursam da bu forumu satın alıp hepinizi banlayacağım.
Dilaralav yorgunbirannekanatlanacak Ne saçmalıyorsunuz? Hayat değil *hayıt. Okuma ve yazmayı öğrenseniz iyi olur adınıza :) İçindekiler adet düzenlemeye ve yumurtlamaya yardımcı oluyor. Cehaletiniz takdire şayan
Zeyneptekin1 Sevgilimmmmmmm maşallah yaaa bende kür yaptım keçiboynuzu özü bal mate çayı karabiber fındık fıstık ceviz hayıt otu civanperçemiyle macun yaptım ama hayıt otunu da kaynatıp içeyim mi