Melekkar Meehabalar 4+5 im suan dün domtor kontrolünde kese göründü kanama alanım yok ama daha önce kahverengi lekelenemden dolayı doktorum progestan başlattı ve dün ilk kez kullandım suan kanlı pütürlü bişey geldi resmini ekleyemiyorum normal mi yarıdmcı olur musunuz
Liddle_mom Melekkar tatlim onu biz bilemeyiz en iyisi doktoruna gitmen hic bir kanama normal degil cunku resmide yine istersen sol ustte resim ekle bolumu var ordan ekleyebilirsin
Liddle_mom Melekkar bende progestan kullaniyorum hafif kahve kanamam olmustu 11. Hafyada doktorum ayaklanma dinlen dedi
Beyzossssssssss Melekkar gebelikte hiçbir kanama normal değil , mutlaka doktorunuzla görüşün , duruma göre ilacın dozunu arttırabilir size istirahat tavsiye edebilir , sizde tedbiren mutlaka uzanın mümkün oldığunca hareket etmeyin kanama durumunda
Larraa Melekkar Canımız annemiz forum kuralları gereği rahatsız edici görsel paylaşımı yasaktır. Mutlu forumlar 🌸
Melekkar Beyzossssssssss Teşekkür ederm tavsiyenizi dinlicem yarına kadar devam ederse doktorum ile görüşecem büyük ihtimal dinlen diyecek sizin dediginiz gibi
umutluanneadayi Melekkar bende de 9 haftaya kadar geldi kanama alanım yoktu ama bol bol dınlen demişti doktorum ve progrstan sabah akşam kullanıyordum doktoruna danışmanda fayda var