Narincicek Silanur Aradığınızda bir tık daha yüksek rakam veriyorlar. Yüzyüze görüştüğümüzde öncekinden bize 5000 daha uygun söylemişlerdi.
Narincicek Mucize19 İlk doğumumu orada yaptım. Gayet de ebesinden doktoruna kadar ilgililerdi. İnşallah ikincide de memnun kalırım
Gulcinipek Ebrugunesss yok ebru hanım yani siz ben şu hocaya muayene olmak istiyorum vs diye sorup talep etmezseniz normal ücretsiz bi şekilde muayene oluyorsunuz . Hatta ben başta gittiğimde bilmiyordum bile ücret konusunu orada başka hanımlardan duydum ekstra bi fark da yok zaten
Ebrugunesss Gulcinipek peki ben yeni gebelere internetten randevu verildiğini bilmiyodum sayenizde öğrenmiş oldum teşekkür ederim 🥰
Tubatgn bbsskk Ben doğum yapalı 21 ay oldu. Ben çok memnunum hastaneden. Oğlumun bütün doktorları orada. Önce internet sitesinden ya da telefondan alıyorsunuz. Sonra doktor randevu veriyor. Önce jinekolog görecek sizi. Sonra gebe pole yönlendirecek.
littlemiddle İki gün önce Liv hospital’da doğum yaptım. Her şey harikaydı. İkinci dogumumu yaptım aynı hastanede, bu sefer ilgi alakayı daha çok artırmışlar, kendimi çok konforlu hissettim. Düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Senacaaa littlemiddle sezeryan mı vajinal mi oldu doğumunuz bende aynı hastane ve hoca da takipliyim tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim 😇
electronickite bbsskk bbsskk Liv Hospital 60bin tl doğum paketi ücreti sundu doktor aitaj jafarzade hanım çok güleryüzlü pozitif iyi biri ama ben henüz kararımı vermiş değilim. İlk doğum Medicana’ydı Sevtap Hamdemir Kılıçla şuan 60bin artı hastahane günlük yatış ücreti dediler .. Hacettepedeki murat gültekin için süper şeyler duydum bi kaç kişiden şimdi ona randevu alıp gideceğim yurtdışından dönmesini bekliyorum🥳🙏🏻
littlemiddle bbsskk benim tamamlayici Sağlık sigortam vardı, o yüzden hastane fiyatlarını açıkçası güncel pek bilmiyorum. Doktorumu ise gözüm kapalı tavsiye ederim, Nazlı Özkan 😊
Melikeakkc Asi_07 ben Necati hocada devam edicrm muhtemelen memnunum çok doktor değiştirdim devletde bu hoca da güzel bakıyor bugün gittim hatta biraz da köyü haberler duydum bakalım haftaya belli olucak az buçuk duruma göre genetik test yapacaklarmış yada bebeğin kalbi kendiliğinden durur dediler nasip artık yaşayacağı ömür varsa inşallah sağlıcakla doğar
bbsskk electronickite murat bey hakkında duyumlar gercekten cok iyi. ama sadece sezeryan mı yapıyor anlamış değilim eltimde 5 sene önce murat beye takipliydi doğum yaptı sezeryen internetten randevu alınmıyor siz nasıl alıyorsunuz?
Ervagulcan Benim 2. ci gebeliğim ilk gebeliğimde şehir hastanesinde kontrol ve doğum yaptım devlet ve şehir hastaneleri taramalara hep düşük rısklı dıyorlar riskli cıkmadasa sanırım bu şekilde demek zorundalar ama hiç sorun yapmadım şimdi tekrar Bilkent şehir hastanesine gidiyorum Necati bey e gidiyorum çok iyi iyi ama dıger asistan doktorlarda iyi bakıyorlar bazen kötüsüne denk gelinebiliyor ama çok temiz çok ilgili bir hastane özel hastene kadar degıller sonuçta oralara tonlarca para verılıyor ımkanım olsa özel e gider miyim zannetmem özel hastaneye de gittim çok da bir alaka ilgi görmedim açıkçası
electronickite @“bbsskk”#p34789968instagramında iletişim kısmında ara’ya bastığınızda numarası çıkıyor ben de henüz fiyat almadım haftaya öğrenir yazarım
Birbebekannesi01 Silanur araç imkanınız varsa bilkent şehir hastanesi başarılı çoğunlukla uzm. Dr bakiyo etlik şehir hast. Asistan ve acemi dolu denk geldiğim kadarıyla. Bilkentte perinatoloji bölümü takipliyim başından beri dilek Şahin hoca için randevu alıyorum ama klinikte uzm ya da operatör başka Dr lar oluyor hepsi bilgili dikkatli gerekli durumlarda hocalar bizzat görüyor zaten hastaları doğum ve hastane şartları olarak beğendiğim için ikinci dogumumu da orda yapacağım nasipse