Mucize19 Silanur bilkentte kim yaptı doğumunu acaba? Bilkent iyi ama her gittiğimde mutlaka sorun buluyorlar bin bir soru işaretiyle kafam da gönderiyorlar oraya her gidip gelişimde ağlayarak geliyorum bende
0680 Mucize19 Ben hamile olmadan önce gittim her gidişimde hep asistan asıl doktoru asla göremedim. Ve bunu da dedim doktorla görüşmezsem tekrar gelmicem dedim. Hiç bir açıklama yapmadılar bende hiç gitmedim. Biraz zor hamile kaldım orda tahlil kontrol vs onlar için gidiyordum.
Silanur Mucize19 ben yaptım canım aşırı kötüydü sonrasında dikişlerim açıldı ,dikis atarken başka doğuma gitti geldi tekrar dikmeye devm etti rezaletti yani
0680 Mucize19 Ya aslında bu beğenmek beğenmemek beklentiyle ilgili bence. Arkadaşım sadece doğum yaptı orda ve çok memnun kaldı. Bende araştırdım falan ama onunda tecrübesine güvenerek oraya başladım ve bende memnun kaldım gerçekten. Ordaki hangi doktordan memnun kalmamış oda önemli bi nokta. Ben hastaneden ziyaden hocamdan memnunum.
Mucize19 0680 evet Necati hoca kendi bakıyor ama perinatoloji ye takipliyim hepsi asistan hiç kendisi bakmıyor hocanın. GATA da öyle etlik şehir hastanesi de öyleymiş 🤦🏻♀️
0680 Mucize19 Riskli değil normal bi gebelikti arkadaşımınki. Benimki de başlarda hep kanamalı oluyordu progestan fitil vs vermişti doktorum. Ultrason incelemesi bayağı uzun sürüyor bakıp geçmiyor öyle. Her detayı inceliyor.
Sevolino Silanur pursaklar devlet hastanesi Lütfiye Yeşim Aydın çok ilgili ve titiz her soruna cevap verir ayrıca tedbiren bi test istersen hemen yapar sağolsun
0680 Mucize19 İşte neresi olursa olsun doktor önemli nokta. Ben asla doktoru göremedim ve bıraktım orayı. Sonrada hamile kaldım zaten. Ve hiç gitmedim.
Mucize19 0680 Benim de riskli gebelik canım kalp ritim bozukluğu var bende. O yüzden özellikle sordum çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için🌼
Sevolino Mucize19 yok ben perinatolojide takip olmak zorundayım bu nedenle oraya devam edemedim ama doktora ara sıra bebeği görmek için gidiyorum onun dışında enfeksiyon sürecim de de çok yardımcı oldu çok tatlı dilli bir kadın
Ates06 Etlik şehir hastanesine gittim devletin iyi olmayacağını tahmin ediyordum yinede denemek için, muayene 2-3 dk. Ancak sürdü hiç bir açıklama yok bişey yok sonra memorial hastanesi ile anlaştım oradan devam ediyorum
Tubatgn Silanur Önce siteden ya da telefon ile alıyorsun. Daha sonra doktorlar kendileri veriyor. Yani 2 sene önce öyleydi 🤗
Esraesilazeynep Bende etlik şehir hastanesi perinatolojideyim . Ve korkarak kötü yorumlarla geldim . İlgi alaka yok vs vs korkuttular . Evet hep aynı doktor gelemeyebiliyor ama ben memnunum şuan . 39.haftamdayım . Yüksel Oğuz hocama gidiyorum çoğu zaman . Çalışanlar hemşireler falan gayet kibar ve iyiler . Ben hep güleryüzle ve ilgili davrandıkça onlarda hep öyle geldiler sağolsunlar . İnşallah doğumum da da öyle olur . Yani bu şans işi mi anlam veremedim
0680 Nazife_pala_ Lokman hekim etlik. Doktorum Hatice çelik. Ben memnunum en azından benim beklentimi karşılıyor. Doğum paketi aldım ben 12. Haftamda o zaman 40 bine aldım. Şimdi 25 haftadayım.