MeltemAsel Kızlar 13+3 haftayım. Bgn randevm vardı cinsiyeti göremedik kordon bacagının arasındaydı doktorum cok ugrastı, öksürdüm derin nefes aldm cikolata da yemiştim ama nafile cok hareket etmiyordu öksürünce biraz kımıldandı durdu yine kalp atışları falan gayet iyiydi. Cinsiyeti öğrenememek problem değil. Ama cok hareketli olmaması kafamı kurcaladı. Burda okuyorm takla atıyor zıplıyor yazanlar var aslında 2. Gebeliğim tecrübeli sayılırm ama 5 yasında oldu kızım bazı şeyler unutuluyor işte. Cinsiyet konusunda yok daha erkendi gibi yorumlar yapmayın çünkü değil ben kızımda da erken öğrenmiştim.
Duyguanneoluyor MeltemAsel canm bizimkide aynı kontrollerde utangaç bi hanfendi oluyo doktorum zorla hareket ettirtiyo😄😄
Migrenligebe MeltemAsel 32+3’um, benim de bebegim cok sukr saglikli ama oyle cok cok hareketli degil.
Berkaytuana MeltemAsel bizim hanımefendi o haftalar da oynakti şimdi 20. Haftamizi doldurduk şimdide ultrason da utaniyo 😅 bi sorun olsa doktor söylerdi bence içini rahat tut bişey olmaz inşallah 😍
Heisenberg MeltemAsel Uyuyordur annesi. Bizimde bugün detaylımız vardı uyandıramadık bir türlü. Kalbi attığı sürece korkma 🌺
Duyguanneoluyor MeltemAsel 11. Haftada aşırı hareketliydi sürekli hareket ediyodu doktorum bile doğunca yandınız siz diye espri yapmıştı sonraki kontrollerdede kımıldicam diye korkuyodu sanki 😄😄😄
Yalinn8 MeltemAsel 32 deyiz, evde hareket ettigi kadar hicbir kontrolde hareket etmedi,hatta buyudukce cogunlukla uyuduu, bu bir sorun diil😉
Esmstf Canim bende 27 haftadayim ne zaman gitsek gayet sakin hatta eliyle yüzünü kapatiyor bide haylaz oglum🤗 gecen hafta kontroldeydim doktor renkli bakalim yuzunu gorelim dedi yok imkansiz adam dürttu yinede cekmedi elini😂
Esmstf MeltemAsel ayyy evet bununla ilgili sevgili kayinvalidemin yorumu babasi yok ya yaninda ondan yuzunu sakliyo(esim hafta ici sehir disinda calisiyo haftasonlari yanimizda kontrolleride hep haftasonu gideriz)