Merhabalar kendi adıma konuşacak olursam sizin dediğiniz gibi etkisi olduğunu okudum ve yaptırmaya karar verdim. Doktoruma sorduğumda bazen bazılarımızın fallop tüpleri doğuştan bazılarımızın da sonradan kapanabileceğini, doğuştan olanın çaresinin tüp bebek olduğunu ancak sonradan kapananlarda rahim filminde rahime salınan basınçlı ilacın etkisi ile açılabileceğini söyledi. Rahim filminden sonra kalınan gebeliklerdeki en bariz etkenin bu olduğunu dedi. Benim sol kanal açık sağ tıkalı çıktı. Ancak ona rağmen yine de olmadı gebelik bende. Geçen sene Elazığ’da özel bir hastanede 7 bin TL’ye yaptırmıştım. Ancak size naçizane ufak bi tavsiyem var, acı eşiğiniz düşükse anestezi isteyebilirsiniz. Çok uzun süren bi işlem değil ama benim acı eşiğim düşük olduğundan ağrılı geçti. Başka bir arkadaşım çok daha rahat geçirmiş süreci. Ben anestezi istedim en baştan ama doktorum kan tahlili alması tahlilin çıkması bayıltması ayıltması derken süreç uzar hepi topu beş dakikalık işlem gel yapalım dediği için cesaretlenip yaptım ama bir daha yapacak olsam anestezi isterdim. Tabi bu benim kendi vücudumun verdiği tepki. Sizde nasıl olur bilmiyorum. Allah çektiğimiz hasreti hayırlı ve sağlıklı şekilde son buldursun ve kucağımızı boş bırakmasın. Umarım aklınızdaki soru işaretlerini giderebilmişimdir🙏🏻