GamzeSu1 39+2 HAFTALIK gebeyim su nasıl gelir fark edermiyim bazen ic çamaşırım Islak oluyor akintimi idrar kaçırmasımi sumu bilemiyorum suyum gelse bilirmiyim bacaklardan inen bir miktarda mi geliyor, 🤔
Pembe4242 GamzeSu1 idrar gibi degil canım tutamassın zaten beyaz seffaf olur ılık bi şekilde benim öyle oldu tutamadım birden bacaklarımdan aşagı boşaldı öyle bişey yani
mlkkk GamzeSu1 benim akıntı gibi kesik kesik sızıntı gibi geldi ama hissediyorsunuz bi anda boşalmadı hastaneye gittiğimde bile kesik kesik geliyordu
beyza36 GamzeSu1 eğer emin olmak istiyorsanız eczaneden turnusollu ped alın iç çamaşırınıza koyun renk değişiminden anlarsınız
Fatmauzmc Bende bekleyim burda 38 haftalığım bugün kontrolüm vardı doktor tekrar 2 hafta sonra doğum tarihinde gel dedi önceden suyun gelirse gelirsin dedi ve akıntım da çok fazla oluyor anlayamam diye endişeleniyorum. Bir anda idrar gibi mi geliyor aceba ? Tecrübeli anneler bilgilendirin bizi 😀
GamzeSu1 Ya bazen otururken hapşırırken fln ılık ılık hissediyorum bakıyorum çamaşırım islak o yüzden emin olamıyorum bir türlü ara ara vajinal ağrım oluyor ara ara sancım oluyor ama cok uzun ara mesafeleri mlkkk
Ahyeluz Suyunuz geldiginizde kesin anlarsiniz tutmaya calisirsiniz tutamazsiniz kokusuz ve seffaftir.