Eylulasyamom amphitrittee bende de böyle üst üste 2 gün pik gördüğüm ay hamile kaldım inşallah sizinkide öyle olur
nurdaneg0716 amphitrittee ay yok vallahi hemde tarihleri bile yazıyor üstünde 17 18 19 20 21 Ekim bende diyorum kendi kendime sanırım test yanlış bu kadar üst üste nasıl çift çizgi çıksın ki😅
adatuna amphitrittee ben pcos’um ve LH hormonum hep yüksek doktor da pcos olduğum için hep koyu olduğunu söylemişti Ayrıca yumurtlamalarım hep 3 gün
amphitrittee nurdaneg0716 henüz gitmedim ama reglimden üç gün sonra da korunmasız bir ilişki yaşamıştım üzerinden on gün geçmiş oluyor övülasyon testinde böyle sürekli pik olduğunu gördüğümde Allah Allah dedim çünkü daha önce tutunma agrilari böyleydi
amphitrittee nurdaneg0716 Şu an karnım ve sol kasık tarafında çok şiddetli ağrılarım oluyor ara ara ve hani öncesinde akıntım yoğun olduğunda yumurtamın çatladığını az çok anlıyordum zaten ama benim günlerdir akıntım da fazla
amphitrittee nurdaneg0716 Çok erken olur diye düşünüyorum çünkü pcos gibi bir şey hiçbir zaman demedi doktor her zaman yumurtalıklarının yerinde gayet sağlıklı olduğunu falan söylediler ki baktığında 64 kiloyum 1.68 boyundayım
nurdaneg0716 amphitrittee benimde sol kasıkta ağrı oldu iki hafta kadar ama çok şiddetli değildi ben anlamıştım zaten hamile olduğumu birde testte de üst üste çift çizgi görünce kan verdim
nurdaneg0716 Nursotu benim ilk gebelikte olmamıştı ya bunda direk hissettim mesela karnım ağrıdı göğsüm şişti ve çok hassas oldu ağrı var mesela herkeste farklı olabilir