Ebru_ebru Iraz ben yorum yapmadım sanırım hatırlamıyorum ama bana da genel erkek diyor buradaki arkadaşlar ☺️
Iraz yenibirannis hahah canım ozeldeki nasıl kız dedi kız olursa erkek olyyro da erkek olursa kız a dönmüyor bence
Balllimmm Iraz banada 16 haftalıkken kız dediler geçen gün rahatsizlandim başka doktora gittim. Ona sordum cinsiyeti hiç bilmiyormus gibi oda göremedim bişey diyemem dedi yani bende muallaktayim.
Erinroz Iraz benimde karnım sivri ekşi yiyorum güzelleştim cildim parladı ikinci kızım oluyor bence hurafe hepsi sağlıkla alalım kucağımıza😍😍❤️❤️
Hsnsarem-94 Iraz dilerim bende de doktorum ve burdakiler yanılmış olur bende sizin gibi bu güzel haberi alırım
Iraz Hsnsarem-94 biz devlet kız diyince inandık eşimi bugün gözleri dolmusken gördüm hep sağlıklı olsun inşallah der ama sanki üzgün gördüm onu gulsede duygulaniyor sanki
Hhh03 Iraz sağlıkla kucağnıza alın banada 11.haftada kız hissediyorum dedi sizede erken haftadamı söyledi acaba dedim
_Mother_ Iraz yaa canım benim sağlıkla gelsin inşallah çok kız istemiştin postlardan hatırlıyorum seni sağlıkla gelsin inşallah 🌸💞
Iraz _Mother_ amin çok teşekkür bir canim benim 💕 sağlıklı olsunlar inşallah sağlıkla gelsinler devlet kız diyince acaba mi dedim
Kadriye1506 Iraz ayy şuan o durumdayım kızım da yüzümde hiç bir leke yoktu şimdi sivilceler lekeler 😭