gnc Kızlar 21 haftalık hamileyim bebek çok fazla aşapıdaymış çok fazla sıcak suyla duş alıyorum bebeğin aşağı inmesine sebep olabilir mi doktora sormayı unuttum
Ulya gnc olmaz sicak suda dus almak,sicak cay icmek,sicak yemek , normal her sey souk olmasinda sicak olsun ama cok sicak zarar bebeyi dushurur Allah korusun
gnc Ulya hiç aklıma gelmedi ya 5 Aydır kaynar suyla yıkanıyorum eskisi gibi devam ediyorum bugün aklıma geldi tehlikeli olabileceği of ya bende anne olacağım işte 🙁
NaimeYilmaz gnc Sonucta suan iyisniz skntı yapma artk dıkkat edersn 🙏 Bunu duymadıysan doktorunda solemedıyse nerden bılcenkı bol bol dinlen şimdiden snra yoluna gırer hersey merak etme
Alara95 gnc gnc ben de kaymar su ile yıkanmadan yapamıyorum. Suana kadar dogurmus olmalisiniz, bebeginjz sagliklidir diye umuyorum❤️ Kendi durumum icin endiseli mi olmaliyim acaba?
Candemirmom Benim5. Haftamda sıcak tuştan çıktım kanamam oldu bidaha hiç sıcakla yıkanmadım hatta duştan korkar oldum şükür şuan iyiyiz 21. Haftadayız 💙
gnc Candemirmom darısı bana inşallah bugün ultrasonda benek görünmedi nerdeyse o kadar aşagıda ki allahımnşallah birşey olmaz duş almam bile birşey olmasın yeter ki
Ozummm41 Alara95 merhaba umarım görürsünüz . Ben de sıcak duş aldıktan sonra karnımda batma şeklinde yoğun ağrı hissediyorum şimdi . Böyle olunca da araştırmaya giriştim . Bebeğe zararı olur diyolar 😔 siz doğum yapmışsınızdır bi sorun yaşamadınız inşallah ???