Eylldrnn Selamun aleyküm bugün üçlü tarama testim riskli çıktı ikili testim de herhangi sıkıntı yoktu değerlerden anlayan var mı acaba en düşük ve en yüksek değer kaç diye bilgi almak istiyorum ayrıca amniyosentez yaptırıp herhangi sorunla karşılaşan oldu mu
sudamlasi Eylldrnn iki defa yaptırdım hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım, karşılaşanı da duymadım. Yapan doktor iyi olsun yeter.
Yusufalininannesii Eylldrnn bende yaptrdim canim sonuc bekliyorum korkulcak kadar kotu bi operasyon degil
Merlot Eylldrnn Merhaba, ben de bir ay önce yaptırdım. Korkulacak bir şey yok çok şükür sonucumuzu temiz aldık. Sanırım yapan doktorun iyi olması çok önemliymiş.. inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırsınız, dualarım sizinle...
zuzulice Eylldrnn canım üçlü test yaptırmadım ama ikili testte 250/1 altına düşüyorsa riskli hamilelik olarak görünüyor diye biliyorum bende amniyosentez yaptirdım bir ay oldu hiçbir sorun yaşamadım
sudamlasi Yusufalininannesii eşimle talasemi taşıyıcısıydım bebeğimin çok ağır hasta olma ihtimali vardı o yüzden yapıldı
Yusufalininannesii Eylldrnn cnm benim ikili tarama testimde hic bir sorun cikmadi ense kalinligi burun kemigi falan normaldi bizim kalpte sorun var birde amniyon ve koryin kesem hala birlesmemis
Eylldrnn Merlot hamd olsun sonuçlarınız temiz çıkmış sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bizim ikili temiz Di ölçümlere de bir şey denilmedi ama üçlü tarama trisomy 21 değerinde risk çıktı çok yüksek olmamakla birlikte orta da dedi sizin kaç çıkmıştı ve hangi taramalar da denildi acaba kafam allak bullak oldu
Yusufalininannesii Eylldrnn amin cnm cumlemizin evladina safi ismiyle sifalar versin rabbim bizlere bagislasin
Merlot Eylldrnn ya acikcasi ben anlattiginiz degerleri hic bilmiyorum:( Hamileligimi perinatalog takip ediyor kalbinde arsa ve midesi biraz ufak cikti bunlar minik bulgular ama down sendromu belirtisi de olabilir dediler ve yaptilar ama kacli taramaydi bilmiyorum 20. Haftada yapildi cok sukur temiz cikti insallah sizinde oyle olur. Ama nacizane bir doktordan daha fikir almalisiniz bizim bir tanesinin gormedigini diger doktor gormustu belli olmuyor. Sevgiler..
NilAsel Eylldrnn geçmiş olsun benmde ikili sorun yoktu dörtlüde 25 de 1 down riski çıkmıştı bizde hemen yaptırdık iyi bir perinatoloji uzmanı buldugunuz taktirde bir problem olmaz ben yaptırdım sonuçlar iyi cıktı iyi ki yaptırdım kafamda soru işareti kalmadı. Umarım sizinde bir sıkıntı olmaz
zuzulice Eylldrnn Allah hepimizin dualarını kabul etsin gerçekten çok zor bir dönemdi Allah hepimizin bebeklerini sağlicakla kucağina almalarını nasip etsin🤲