sedamusa Kızlar 10+4 haftalık hamileyim normal de bu kadar göbeğim yoktu bu göbek mi bebek mi anlamadım 🥰🤰🏻
Turuncukadin sedamusa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💞 o haftalarda şişlik oluyor fazlasıyla benim yeni yeni geçiyor şişlik 13+4 olduk bugün🥰
MervEslinArden sedamusa Şişlik rahim büyümesi gaz bebiş hepsi bir arada 🥹 Hamilelikte en güzel şey göbüş büyüsün valla erkenden 😍
Mavikizkaracocuk Bence ikisi karışık:) kasık ağrılarınız devam ediyor mu aynı zamandayız benim geçti de endişe ediyorum
sedamusa Mavikizkaracocuk ahah bana da öyle geliyor ☺️ çok nadir batma oluyor benimde geçti sayılır endişelenmeyin kontrol ne zaman
Mavikizkaracocuk sedamusa haftaya sanırım 11. Haftamız da o zamana kadar kafayı kırmam umarım:) göğüs hassasiyetim var ama
dilaraaydinn Benim de 10+2, 2 gündür inanılmaz göbeğim vardı hazımsızlık sorunu yaşıyordum, bugün o sorunu halledince dümdüz oldu karnım yine 😂 bebek değilmiş yani
sedamusa Mavikizkaracocuk bende göğüs hassasiyeti pek yok bende pazartesi görücem inşallah en son 6+4 te görmüştüm bendeki heyecan ve stresi düşün 🥹
Yildiz-Demir Mavikizkaracocuk Canım benim de biraz mide bulantım geçti normal mi sizce Ama gazım şişkinliğim var geceleri daha çok oluyor
Mavikizkaracocuk sedamusa oooo bu kadar zaman nasıl dayandın:) neden böyle uzun bir ara verdi doktorun
Meleklerim5 sedamusa kalp atışını 6+4 de duydunuzmu benim pazartesi 7+1 oluyorda pazartesi gidince kesin dinlerim diye bekliyorum
sedamusa Mavikizkaracocuk dayanmaya çalıştım diyelim 😌 hiç bir fikrim yok ilk haftalarda bu kadar uzun süre sonraya randevu vermesi bana da çok tuhaf geldi
Mavikizkaracocuk sedamusa bencede çok uzun bir süre genelde 2 hafta arayla verilir kalp atışı duyulunca
Mavikizkaracocuk Yildiz-Demir evet hersey yolunda bizim 18.haftadayiz bidaha midem bulanmadi vitaminler midemi bulandırıyor sadece