Fezos Merhaba arkadaşlar, ben 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim. İlk muayene için doktor araştırıyorum. Ankarada önerebileceğiniz doktorlar hangileridir? Siz gebelik sürecinize hangi doktorla devam ediyorsunuz?
0680 Fezos Ben lokman hekim etlik hastanesine gidiyorum Hatice çelik doktorumda. Profesör oldu hatta. Ve gayet memnunum. Çok sakin güler yüzlü sizi kasmayan ilgili bi doktor. 12.haftamda doğum paketi almıştım hocadan. Şimdi 25 haftadayım.
0680 Fezos İnstagramdan bakabilirsiniz doktora . Bana da bayağı uzak hastane ama ben orayı tercih ettim. Güvendiğim için
merube medikalparkta gulenay hoca var biz oraya gittik ama sonra sikintimiz vardi koru hastanesine aydan biri hocaya gittik. bebiste beyninde kist vardi iki hocada Iyidir.
S_Seda00 Bilkent şehir hastanesinde Necati Hançerlioğlu var çok memnun kalanlar varmış bende oraya gidecem
Fezos 0680 uzaklıktan dolayı etlik ve batı taraflarına hiç bakmıyorum acil bir durum vs olursa diye :(
S_Seda00 19 haftalık hamileyim Kırşehirde yaşıyorum hic özele gitmedim devlet hastanesinde çok iyi doktora denk geldim bırakmak istemiyorum ha olurda aksi bişey olur içime dinmeyen bişey tabiki özele giderim.Ama Bilkentin doktorları iyi ben baya baya araştırdım soruşturdum orda çalışan arkadaşlarim var iyi diyorlar bakalım bi farklı şehir farklı doktor olarak orayı deneyeceğim.
Fezos S_Seda00 bundan bir yıl önce gebelik şüphesiyle bilkente kontrole gitmiştim bi ir kadın doktor bana gebe olmadığımı ve gebe olma olasılığımın da çok düşük olduğu vs söylemişti ki o zaman denemiyorduk bile. O nedenle bilkent şehir hastanesi diyince bile tüylerim ürperiyor 😅
0680 Fezos Uzak evet ama güvenmek daha önemli bence heleki şu son bebek katilleri ortaya çıktıktan sonra. Ben Kızılcahamam dan geliyorum.
Fezos S_Seda00 yok yok korkmayın gebesiniz ne güzel ❤️ ben yaşadığım kötü tecrübeyi aklıma getirdiği için orayı düşünmüyorum o kadar