aysenurrkucuk Kızlar Bakırköy prof dr Gökhan Yıldırım’a detaylı ultrason için giden var mı fikir ve görüşlerinizi alabilir miyim ?
Aslaninannesi_ Bunu bilmiyorum ama Bakırköy’de Mahmut Güngör’e 2 hafta önce gittim 1 saati geçik sürdü ve çok memnun kaldım
aysenurrkucuk imcakir evet gittim gayet memnun kaldım doktor bey biraz ciddi ama işini gayet iyi yapıyor benim için önemli olan bu ☺️
imcakir aysenurrkucuk benimde doktorum önerdi ama araştırmadan huyum kurusun güvenemiyorum 😂 o zaman gideyim☺️☺️
yeniannebus Kağıthanede Prof doktor fehmi yazıcıoğlu hocama kendi doktorumun tavsiyesi ile gittim, hem komik hem aşırı bilgili böyle bir film izler gibi izledim çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim🙏🏻
aysenurrkucuk imcakir gidin gidin biz gayet memnun kaldık işinin ehli tanıdığım 1i doktor 1i hemşire arkadaşım da tercih etti gidebilirsiniz güvenle 🥰
imcakir Ashar doktorumun asistanı 5 bin felan demişti ama benim ikiz gebelik direk ücretini sordum 7500 olarak söyledi İkiz gebelik farkı vardır
Elagozlu3 Ben Gökhan beye ilk hamileliğimde doktorumun önerisiyle gitmiştim bir saat detaylı ultrason yapmıştı çok iyi bir prof