Masde018 Kızlar bugün transferimin 7. Günü lekelenme geldi aktif decam etmiyor ama yinede tedirginim hastaneyi aradım ama henüz geri dönüş yapilmadı hastaneden tutmadımı diye endişeliyim🥺 dualarınızı eksik etmeyin canlar
mrp2023 Masde018 yerleşme kanamasıda olabilir kan verseniz tutup tutmadığı belli oluyor 5.gün embriyosuysa
Fatma_4224 Masde018 transfer sonrası doktor uyarı yapmadı mı hafif lekelenme olabilir endişe etmeyin diye. Eğerki adet kanaması gibi ise hemen doktorunuza gidebilirsinz ama değilse endişe etmeyin
Fatma_4224 Masde018 merhaba canım durum nedir hala devam ediyor mu lekelenmeler başka belirtilerin var mı
ezoocum Masde018 benim de 8. Gün lekelenmem oldu akşam test verdim 27.25 çıktı dün akşam da 10. Günüydü 44.30 çıktı artış %61 olmuş korkuyorum ben de kimyasal olur diye ilki tutmuştu düşük oldu 2. Kimyasal oldu bunu da kaybederim diye çok korkuyorum Rabbim ele özendirmesin bebeklerimizi bize nasip etsin inşallah
Masde018 Fatma_4224 doktorum demişmiydi hatırlaya madım hemsire aradı şimdi endişenme dedi rahatladım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
Masde018 Ya 5. Gün emniyosu aynen bana 26 sına kan ver denmişdi şuan kan verme imkanım yok olsa verirdim kan
Fatma_4224 Masde018 aynen canım benimde durum aynı çok şükür lekelenmem hiç olmadı ama doktorumuz lekelenme olabilir dedi ilaçlarını düzenli ve saatli kullanıyor musun
Masde018 Fatma_4224 evet alarmlarım kurulu saatinde kullanıyorum bende prtılaşma var 2 sene önce 3 5 aylıkken düsük olmuşdu o zaman ögrendim prtı olduhunu şimdi ilaçları düzenli kullanıyorum
Fatma_4224 Masde018 anladım canım rabbim bizlere katından evlatlar nasip etsin dua dan başka elimizden bişey gelmiyor
Masde018 Fatma_4224 merhaba lekelenme hafir devam ediyor ya garip bi şekilde kasılmalar agrılar geçdi bi belirti kalmadı tutmadımı acaba 🤔
yazarelif ezoocum şuan testiniz pozitif mi yorumda gördüm yazmak istedim benımde 9.gün bugğn beklıyorum
Fatma_4224 Masde018 herhangi bir test falan yaptın mı peki öyle düşünme bende de leke olmadı mesela ama herkes de olacak diye bir kaide yokmuş yani tuttu yada tutmadı diye bir belirti olduğunu düşünmüyorum
Masde018 Fatma_4224 bugün gebelik testi yaptım negatif ama zayen ona itibar etmiyorum salı günü kan vercem 12 gün oluyır yani lekelenme var biraz hafif kasılmalar ögle sonu yine oldu bu şekildeyim ilk günlere göre iyiyim ama
Masde018 yazarelif ay aynı gün transfer olmuşuz sizde kan degerlerini çıkınca paylaşırmısınız bende paylaşacam rabbim muaffak etsin inş🥰
Evinttnc Selam kızlar benimde transferimin 4. günü nasılsınız belirtiler varmı bende yok göğüs hissiyatı yeni yeni var gibi tam değil bu kadar hiç bişey hissetmiyorum 🤷♀️
Fatma_4224 Evinttnc kuzum merhaba inşaallah rabbim sana evlqt sahibi olmayı nasip etsin rabbim dileyenin kucagnı boş bırakmasın. Ben 9. Gündeyim ara ara kasık krampları oluyor gaz sancısı giriyor gögüsüm şiş ama ağrı yok fakat gögüs ucumda aşırı kaşıntı ve büyüme oldu ilaçlardan kaynaklı mı bilmiyorum
ezoocum yazarelif kasık ağrısı ve biraz göğüs ağrısı belim de ağrıyor ama benim beş fıtığım var zaten