Seymagrgn Kızlar izmirde ayrıntılı ultrason yapan yerler ve ücretleri nedir paylasırmısınız?öneriniz varmı
Tugceanneoluyor Seymagrgn menemen ozel sada hastanesi 135 tl canim fiyati bende yaptiracagim daha gitmeeik randevuma var
Kubrayesilsu Tugceanneoluyor canım bende özlem hocaya gidiyorum. Detaylı ultrasona girdin mi? Ne kadar ödedin? Önceden mi randevu almak gerekiyor?
Ecece Tugceanneoluyor canım eski bi post ama bende sadada ayrıntılıya gidicektim kaç dakika sürdü bide renkli bakılıyo dimi
Tugceanneoluyor Kubrayesilsu bende ozlem hanima gidiyorum evet onceden randevu aliyorsun haftani gecirme. 135 tl ayrintili +muayene ucreti 65 tl
Ecece Tugceanneoluyor canım sen detaylını yaptırdığım ne kadar sürüyo bende sadaya gidiyorumda bide kaçıncı haftada yaptırdın
Kubrayesilsu Ecece canım bende cuma günü gittim randevu aldım. 22-24 hafta arasına sana randevu veriyor. Hangi gün müsaitse. 135₺ onu gittiğin gün ödüyosun. Haftan yaklaştıysa git randevunu al.
Kubrayesilsu Ecece anladım canım. Bebeğin pozisyonuna göre değişebiliyomuş. Gitmeden çikolata ve meyvesuyu iç ❤️