Anonymouse Kızlar kızlar selammm 11 haftalık hamileyim artık çatlak kremine başlamak istiyorum ama şu fazla tercih edilen marka oldukça pahalı, alternatif uygun fiyatlı kullandığınız bir çatlak kremi var mı? Hipp veya Baby Mom markasını kullandınız mı?
Bilge7- Anonymouse merhaba eğer çok karnınız yoksa 11.hafta erken bence onun dışında önerilen birçok yağ var onları güvenilir bir aktardan alıp birleştirip sürebilirsiniz belki daha uyguna gelir bende şuan 17.haftadayım çok çok minik bir göbeğim var incia markasının baby oil yağı var içinde birçok yağ var çatlama önlemek içinde kullanan birçok hamile varmış şimdilik onu aldım 150tl indirimde ama bir sonraki ay mutlaka lierac almayı düşünüyorum
Anonymouse Sanki hafif hafif çıktı gibi göbeğim 🙄 Lierac almak istiyorum ama çok tuzlu geldi fiyatı çok kararsızım Bilge7-
Bilge7- Anonymouse evet fiyatı biraz tuzlu cidden maalesef ilk zamanlar sürekli nemli tutmak açısından bol bol uygun fiyatlı yağlar deneyip ilerleyen aylarda belki lierac alırsınız durumunuza göre
Miniginannesi2705 Ben clooe diye bir markanın %100 doğal içerikli bebek yağıni kullanıyorum şuan , gayet güzel nemlendirdigini söyleyebilirim . Görsel ekliyorum bir araştırın isterseniz rossmanda indirimde şuan