kasimannesi 67 günlük bi oğluşm var bin şükür sorularınız var ise hamilelikten ve doğum sonrasına kadar cevaplayabilirim..sünnetde yaptırdım 🙏😊❤️
Ozge11 kasimannesi sezeryandan sonra ne kadar sürede toparlanıp kendi işini kendin görebildin canım ?
UykusuzAnne kasimannesi Dikişleriniz nasıl atılmış estetik mi bikini bölgesinde mı kalıyor? Daha çok tazedir tabi ama ...
kasimannesi Nurcin 22 kilo aldım zaten müsaitim ve ilk başlarda kusmam falan olmadı çok şükür rahat bi hamilelikti şükür 🙏 7 kilom var eski kiloma dönmem için ama havalar soğuk dışarı çıkamıyorum fazla tavsiyem takmayın 😊
kasimannesi Ozge11 canım 2 gün hastanede kaldım eve geldim Ablam 15 gün yanımda kaldı onun da rahatlığı vardı bende ama tam toplanmam yinede 1 hafta buldu 🙏😊 15.günden sonra kendim yaptım şu zamana kadar herşeyimi 😌
kasimannesi Shr spinal anestezi oldum canım şükür çok rahattı bebişimi hemen gördüm 2 günde çıktım hastaneden🙏😊
kasimannesi aslisennn canım sütüm 3 günde geldi eve gelince ama hastanede hep emzirdim durdum hiç pes etmeden devamlı emzir bebiş emdikçe indiriyor sütü
Shr kasimannesi bel ve baş ağrısı yaşadınız mı acaba ..? Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ☺️
kasimannesi Shr hiç baş ağrısı çekmedim canım bol bol sade nescafe gold olanından içtim😊🙏 amin canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
kasimannesi UykusuzAnne evet canım artık estetik yapılıyor sanırım...bikini bölgesinde canım ince bi çizgi zaten krem kullanıyorum dahada azaldı artık 🙏😊