Minnos_23 Merhaba anneler yakın zamanda Liv Hospitalda doğum yapan var mıdır? Malum sebeplerden tedirginiz. Doktorlar ebeler hemşiler vs nasıllar bir tehlike durumu , bir sıkıntı var mıdır ?
Ceydanatishka Minnos_23 Ben Tam bir ay önce Dr. Deniz Hanım da sezaryen doğumu yaptım her şey çok güzeldi anestezi ekibi hemşireler Ebeler deniz hanım mükemmeldi yine olsa yine orayı tercih ederim çok kibarlar
esraamutluu Benim arkadaşım ağustosta doğum yaptı. Gayet memnundu bende bu olaylardan dolayı (gittiğim hastane riskli değildi ama yorumları beğenmediğim için) bu hastaneye başladım 25. Haftamda 🙏🏻
Minnos_23 esraamutluu Allah bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah siz hangi doktora gidiyorsunuz
esraamutluu Minnos_23 teşekkür ederim 🙏🏻 hepimizin çocuklarının hayırlı ömürleri olsun inşallah. Bülent Tekin e gidiyorum
Minnos_23 Mrymatls bu cumartesi 37 hafta oluyoruz çatı muayenesi nst muayenesi falan olacak o zaman doğum şekli zamanı belli olur demişti. Sizin ne durumda kaçıncı haftadasınız ?
Mrymatls Minnos_23 bende haftaya gidicem 36 da 37 den önce nst yapmam gerek yok demişti bizim bebiş biraz hızlı kilo alıyor diye konuştuk ama normali bekleyeceğiz eğer 4 kg geçerse mecburi sezeryan olur dedi
Minnos_23 Doğum için ben karar vereceğim demişti gidişata göre diye diretilen birşey olursa yolları ayıralım demişti bize 🙂