Anneolsamkeske Arkadaslar özel sektördeyim 3 kisi çalışıyoruz ve isverenim olacak kişiliksiz diğer çalışan kizla aralarında iliski var ve ikisi de evliler. Hatta ben işyerinden ciktiktan sonra onu evine birakir yemek yedirir sabah buluşup kahvaltıya götürür o beni ilgilendirmez ne halt yerse yesin ama ben HAMİLEYİM ve karnin ac yemek yer misin asla birsey demek yok. Bu durumdan icin cok kavga etmistim zaten umursamıyor. Benim sorum şu bu adamla anlaşsam beni isten kendi cikarsa ben tazminat alsam maas asgari ucrettn gösteriliyor ve 3 yıldır beraber çalışıyoruz. Hemde işsizlik maasi alsam ilerde işe gireceğim zaman bu benim sicilime olumsuz bir şekilde yansır mi doğumdan sonra çalışmak zorundayım da
Anneolsamkeske Acikcasi ne kadar alırım acaba hiç fikrim yok bi doğum parasi kadar alir miydim acaba tazminat maas asgarri ücret ten gösteriliyor 3 yildir beraber çalışıyoruz
Anneolsamkeske AnayimBenAna_ dun cok istiyorsan çıkarırım dedi kafam durdu hic bilmiyorum ne yapacağım
Kubraasat Bence doğum iznine çık doğum paranı al, doğum iznin bitikten sonra 4 ay daha çalış mobbing vs sebebiyle ayrıl ( ilişkilerinin olması ve seni ayırmaları zaten mobbing) hem tazminat al hem de işsizlik maaşı hakkın olur
Anneolsamkeske Kubraasat ama rapor 32 hafta itibari ile yazıliyor ya hani ondan onu alamam diye düşündüm