kkubraozer Kızlar 24 haftalık hamileyim. Normalde her gece yatağa yattığımda pıtı pıtı hareket eder. Dün geceden beri hiç hareket etmedi. Dün çok yorulduğum içindir diye düşünmüştüm ama korkmaya başladım. Ne kadar süre hareket etmezse telaşlanmalıyım sizce
fairytale_ kkubraozer bu haftalards cok normal demisti doktorum bana iciniz rahat etmiyorss sağlık ocagina gidip baktırin🌸sol tarafiniza yatarsaniz birsz zsman hareket eder sonrasinds
Aslanmom1 kkubraozer O haftalarda hareketleri çok düzensiz oluyor. Tatlı yiyip karnınızı biraz dürtüo yan yatıp elinizi karnınıza koyup bekleyin ben de hep öyle yapıp dinlerdim
poyrazege1503 kkubraozer o haftalarda bende telaş yapiyodum kontrole gidicem tik yok ama oysaki icerde savaş vardı hissetmiyordum alanı çok geniş suan normal canim
rumikaa kkubraozer aynı durumu dün yaşadım 24 haftalığız eşim karnıma fener tutunca yada müzik açınca hareketlenmeye başlıyor bi deneyin isterseniz
kkubraozer peaceandlove fairytale_ ayyy buraya yazdıktan sonra anne korkma der gibi vurmaya başladı 🥲🥲🥲
peaceandlove Bence hafta olarak hissetmemeniz çok anormal değil belki hareket etti ama siz anlamadınız. Kahve içip sola yatın ya da çikolata biraz bekleyin bakalım
peaceandlove kkubraozer ohh çok şükür 🩷🩷🩷 bunlar çok yaramazzzz yaa yüreğimizi ağzımıza getirip duruyorlar 😂😂😂
peaceandlove poyrazege1503 ben 23.haftadayım bugün doktor ultrasonda bebeğimi izlerken bu hareketleri hissetmiyor musun diyip duruyordu ama yok yani çocuk resmen tepiniyor içimde ama ben çok nadir hissediyorum 😂😂 komik gerçekten insan telaşlanıyor ama bu haftalarda normal 😂😂😂😂