Ecmel21-21 zor bir doğumun ardından kızımda bende yaşamıştım ben fark etmiştim bez değiştiriken sağ bacağı düşüyor gibiydi tutamıyordu 1. Ay kontrolümüzde usg çekilip bakıldı açıklık dereceleri var örtüşüp örtüşmediğini ortopedist söylüyor pavlik bandaj alın dediler medikalden
Doktor onu açıklık derecesine göre ayarladı günde maks 30 dkka çıkartabiliyorduk o da bezde taşma vs olursa yada duş aldırmam gerekirse o sürede halletmemiz gerekiyordu 8 ay boyunca kullandık ve 8 ay boyunca da alt pijama giydiremedim bandajın adını yazarsanız sürekli takıp çıkartılmaması gereken bir şey ne kadar düzenli kullanırsanız o kadar çabuk geçiyor evet kolay bir süreç değil ama erken fark edildiyse %95 i ameliyatsız düzeltilebiliyor umarım kalça açıklığı çok azdır ve hemen iyileşir etraftakilerin çocuğa bakışlarına aldırma farklı olan her şeye bakıyorlar insanlar ilk çocuğumda yaşadığım o psikolojiyi ölsem unutmam ama şuan tek bir sorunumuz bile yok eşhamdülillah herşeyin üstesinden gelebilmeniz dileğimle