Mervi30 Hanımlar merhaba 16 haftalık gebeyim , hapşırdığımda ve öksürdüğümde bazen çok şiddetli kasık ağrım oluyor sanki bir şey yırtılıyor kopuyormuş gibi bir acı , sizde yaşıyor musunuz bu durumu
3827 Mervi30 hiç korkma çok normal aynı korkuyu yaşamış biri olarak söylüyorum için rahat olsun bi kaç hafta daha sürer geçiyor sonra sanki aniden bıçak saplanıyor gibi şiddetli bi ağrı değil mi
Meryeli Mervi30 bende bir gece fitil koyup bacaklarımı uzatmıştım sırt üstü yatarak o sırada hapşırdım feci bir şekilde kasığım yırtılmış gibi acıdı hatta istemsiz hafif çığlık attım acıdan. 16. Haftadaydım sizin gibi ama ben apandisit ameliyatı olmuştum ona yordum. Şükür hiçbir şey olmadı. Hatta için rahatlasın ben kanama yaşayan bir gebeyim şükür kanamam da olmadı. Hiç endişelenme, sonuçta rahim ve bebek büyüyor hapşırmak ise çok ani ve güçlü kas grubunu çalıştırıyor ama inşallah hiçbir şey olmaz 🌸🌸
Mervi30 Ervaa2534 bende çok korkmuştum aklıma kordon kopmuş olabilir mi diye saçma şeyler gelmişti ilk gebelik diye
3827 Mervi30 korkma korkma hapşırmaktan korkuyordum bende inan hareketlerini hissetmene az kalmış o zamana geçiyor 🤗
Mervi30 Meryeli hemen hemen her gebelikte yaşanan bir durum anladığım kadarıyla bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ☺️
Meryeli Mervi30 rica ederim az evvel yine oldu aynısını dizlerime kendime çekip öyle hapşırınca hiç acımıyor deneyebilirsiniz 🌸💕