20192024 Arkadaşlar doğum yapalı 10 gün oldu bebeğim iki gündür sağ göğsümden emmek istemiyor bugün tadına baktım tuşlu değişik bir tadı vardı bunu nasıl geçirebilirim en kısa sürede yardım edin lütfennnnn
Rabiul 20192024 sarı sütün tadı farklı oluyor sonrasında beyazımsıya dönünce düzeliyor merak etme ben bakmıştım tadına dksk
Annelikmghb 20192024 emmedigi gogsunden sütü sağıp dök tadi değişene kadar kesilebilir süt beklemeye gelmez ates yapar bozulur ben yasadim.
MorKelebek54 Rabiul sari sutun mu😂 ben beyaz olandan bakmistim sağmak zorunda kalmistim bi kere dolaba koymustum iliklassin diye ilik suya koymustum. Sicakligina bakmak icin agzima sıktim (mama sanip)😂😂 tasi sekerli su gibiydi ya 😂 ama sari surun tadina bakmadim hic
20192024 Rabiul beyaza dödü zaten benimki de sağ taraftan emiyor ama solu reddediyor ama tadının tuzzlu gibi olması normal mi ki sizce
Rabiul MorKelebek54 ben ikisine de baktım beyaz olan şekerli diğer sarı kötüydü 😆😆😆 damak tadıma uymadı 😆😆
Tuba-M55 20192024 regl zamanı tuzlu olabilirmiş öyle okumuştum bebeğim emmeyi reddediyodu o dönem araştıeırken buldum bu bilgiyi ama sizin daha yeni doğum olmuş nedeni nedir bilmiyorum tek taraf mı tuzlu sadece
Lavin___ 20192024 mastitli göğsün sütü de tuzlu oluyor orda şişlik ağrı kızarıklık vs var mı mastittir belki dikkat edin
Hayalimilay 20192024 Gebe okulu da söylemişti ebe bazı bebeklerin memelerden birini reddettiğini.Bu durumda bebeği döndürerek değilde aynı pozisyonda kaydırarak diğer göğsü tutturmaya çalışın.Bebeğin yönü değişmesin yani.
Iremkoko 20192024 sana öyle kötü geliypr olabilir ama bebek için ne sağlıklıysa vucud o şekilde üretiyor yani sağıp ben beğenmedim die ziyan etme içir 🤍
20192024 Hayalimilay mamayı kaç saatte bir vermem gerekiyor acaba ölçü olarak kaç no her beslenmede bilginiz var mı acaba
20192024 Annelikmghb evet sağdım bir biberon yenilensin diye bol su içtim dün bebeğimizi doktor kontrolüne götürdük prematüre bir bebek doktor hiç beslenememiş dedi mama takviyesine başladık