dika Simsiyahh anladım bazıları rahim ağzı birden açılıyor yetmezlik oluyor bebek birden gelişip bu durum gerçekleşiyor inşAllah bir daha olmaz
Femay Simsiyahh başınız sağolsun maalesef ilk gebelikte annenin ne tür rahatsızlığı olduğunu vs bilemiyorlarmış doktorlar. Sağlıksız gebelik diyip geçiyorlar
aslhnkrts9 Simsiyahh yakın zamanda aşırı stres yapıp yada korktuğunuz bi durum oldu mu . Vücudunuz tepki vermiş de olabilir
Simsiyahh aslhnkrts9 evet olmuştu belki duymuşsunuzdur bu sur dan aşağıya parça parça attıkları kızın Instagram da her yerde konuşuluyordu bende özellikle bakmadım etkilenirim diye yine karşıma çıktı bende merak ettim baktıkça baktım sonra bende korku oluştu evde biri var hissi yaşıyordum korkuyordum ama sonra normale döndüm döndükten 2 gün sonra böyle oldu
Elif-ayaz dika evet benim mesela öyle oldu ayrıntılı ultrason da posh vajende dendi acil serklaj oldum hiç bı ağrı olmadan oldu
Mervealya1992 dika anlaşılırmı o sizce bende suan korkuyorum yaa sankı orda baskı oluyor daha 25 haftalık doktor 32 de alttan bakacakmıs rahım kısalıgına
aslhnkrts9 Simsiyahh bende benzinlikte ki otomatik sifondan korkmuştum ama ailesel aşırı stresim de vardı doktorlar bundan olabilir dediler bende erken doğum yaptım bu yüzden aklıma gelen tek şey bu oldu. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin. O sur da ki olay da unutulacak gibi değildi 😢
Simsiyahh Femay gerçekten artık insanlar da hangi doktora gideceğini şaşırıyor doğru düzgün bulamıyorlar farklı farklı doktora gitmek zorunda kalıyor hepsi farklı şeyler söylüyor hangisi de inanacağını şaşırıyor insan
Pinarkorkmazer Femay bilirler canım genetik testle veya bebeğe yapılan testlerle veya da otopsi ile🙄 bebeğin neden vefat ettiğini bulmak için otopsi yapılır annede sorun var mı bulmak için genetik test yapılır. Ben ilk bebeğimi kaybettim neden vefat ettiğini kesin olarak öğrenmek isterseniz otopsi yapalım dediler bana da genetik testi yapalım dediler ama yapmadan hamile kaldım 😃 bebeğime zaten asla otopsi yaptırmam
Svgalkc Simsiyahh başınız sağolsun hiçbir bilgim yok bu konuda umarım yardımcı olabilecek birileri görür üste çıksın 🙏🏻
Femay Simsiyahh bende düşük yaptım bu arada 16+5ti. Abartmıyorum yaklaşık farklı farklı 10 doktora gitmişimdir. Tabi hepsi ayrı kan istiyor kollarım mosssmordu. Her doktora İlk gebelik dediğimde hee hiçbir şey diyemeyiz ilk gebeliğe diyip kestirip attılar. Sağlıklı dedikleri bebek düşünce sağlıksız bebek demek ki oldu. Sonuç ne dersen hala 0. Ne olduğunu hala kimse bilmiyor. Şu an tekrar hamileyim. Bir bilinmezliğe doğru gidiyoruz bakalım. Hayırlısı
Simsiyahh Femay sen yine de korkma ilk gebeliğinin aynısı olacak diye birşey yok Allahın takdiri böyle olacakmış de düşünme Allahın izniyle hiç birşey olmaz biraz daha dikkat et sadece inşallah hayırlısı ile kavuşursun ❣️
Femay Simsiyahh Allah razı olan kardeşim inşallah. 🙏🏼 sende lütfen kendini hırpalama unutulmuyor ama insan alışıyor. Tekrardan basın sağolsun. 💕
Baby_B Simsiyahh gecmis olsun canim bende ilk gebeligimde 7.haftada dusuk yapmistim,Rabbim sabir versin Saglikli gebelik yeniden hazie oldugunuzda nasip etsin Detayli ultrason yaptirmis miydiniz?18-24 hafta arasinda acaba,orta bir sorun söylenmis miydi