tosuncuk25 Panorama Fetal Dna icin 8 kasimda kan verdim halen sonuclar cikmadi. Genel olarak herkesin 10. Gunde cikmis bizim 12-13 gun oldu. Sorun mu vardir temsilci bugun buyuk ihtimalle gelir sonuclariniz dedi ama şu saat oldu (23:48) hala sonuc yok.
SM5534 tosuncuk25 Bende o şirkete yaptırmıştım 2 defa veri yetersiz sonucu gelmişti 3. Garantisini veremedikleri için yaptırmamıştım daha iyi bir firma diye onunla çalışmıştık ama sıkıntı oldu inş sizinki güzel sonuç olur
Deniiizzz tosuncuk25 aynı durumu yaşıyorum bende yarın 10. Günüm artık bugün hemşireme yazdım sonuçların geç çıkması diye bir şey yok sürenin değişikliği bir sorundan değil çalışma sistemi ile kaynaklı dedi. Bana da 10 12 gün demişlerdi.
asli_13 Kanı ne zaman verdiğiniz de önemli cumartesi pazar verdiyseniz aynı gün değil pazartesi kargoya veriliyor. Ben 7 eylül kan verdim cumartesi olduğu için 9unda kargoya verildi 18 eylül sonucumu sabah gönderdiler. 10-12 günde çıkar demişlerdi
tosuncuk25 asli_13 8 Kasim Cuma verdim hemen kargoya verildi. Bugun 13. Gun bugun de donmezlerse basliyoruz demektir
asli_13 @tosuncuk25 o zaman arayıp biraz çemkirmeye başlayabilirsiniz:) bir sorun olduğunu sanmıyorum sonucunuz çıkacaktır ama beklemek hoş değil insan sabırsızlanıyor
tosuncuk25 asli_13 Sonunda benim gibi dusunen birisi ☺️ yazabiliyorum sadece. Yaziyorum ama goruyor sadece zaten pisman da oldum da iş işten gecti. Simdiki aklim olsa Eskisehirde yaptirirdim. Ama malesef..
tosuncuk25 Sonuclarim simdi cikti Low Risk demisler hepsine Allahim isteyen herkese boyle guzel sonuclar nasip etsin insallah 💗
Nry_zhr Bende panaroma standart paket yaptırdım cumartesi günü,bakalım kaç günde sonuç çıkıcak ölece beklıorum kalbim ağzımda
akkrn Nry_zhr irmikhelvasi77 ben de bugun kan verdim 15 gunde cikar dediler keske daha erkenden ciksa sonuclar 🥹
Nry_zhr Benim sonucum geldi,şükürler olsun ki sonucum low risk temiz yani,Rabbim sizlere de beklerken gönül ferahlığı versin güzel sonuçlar alın…