Elo123 Masal18 ben biraz ağırlaştım gece uykularım bölük pörçük. yatakta sağdan sola dönmek bile mesele. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah 😊
Masal18 Elo123 amin cnm benim senin daha az kalmış normal ağırlaşman rabbim Bi ıkınmada kurtarsın inş 💕
Ezgitpc Babyboy_i 33 gibi felan başladı canım oluyor geçiyordu sancı şuan 36 bitti ama son 2 gündür sancı hiç geçmiyor
Merveanneoluyor Babyboy_i bende 32deyim ve acayip vajinal ağrı ve baskım var erken doğacak diye endişe ediyorum Salı günü kontrolümüz var🤲🏻
Deletedmom308 Masal18 teşekkür ederiz 🤰🏼 200 küsür günlerden ikili rakamlara geldik zaman çabuk geçiyor :)
Masal18 Aysegolcuk ikili rakamlar bana çabuk geçti cnm Bi baktım 99 şimdi 49 olmuşuz şaka gibi geliyor dilerim sanada kolay geçsin cnm 💕💕
Ezgitpc Masal18 aynen bazen çıkıcak sanıyorum resmen ama son 2 gündür o ağrı hiç geçmedi benim canım ya
Masal18 Ezgitpc tatlım benim doktorum hazırlıyor kendini doğum için çok normal dedi rabbim yardımcın olsun inş 😍
Aysegolcuk Masal18 ay inşAllah kuzum sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah rabbim herkese bu duyuyu nasip etsin 🤲🏻❤️