Busra_Nur_0121 Mervedezz herkes banada kızının saçı çıkıyor diorlar ama çok merak ediyom ya kel doğarsa 🤣
Mervedezz Busra_Nur_0121 benim ilk kız keldi. Hatta 3 4 ay çıkmadı. Herkes ay çok seyrek saçı olcak dedi. Şimdi bonus kafa 😂 kıpkıvırcık. Öyle de güzel böyle de güzelll
Papatya_1626 Kizlar konuyla alakasiz ama daha yeni gebeyim 7 haftalik birkac gundur kabizlik vardi suan afedersiniz birden ishal oldum acaba neden olabilir karin agrisida cekiyorum insallah kotu bisey degildir cevaplarsaniz cok sevinirim😔😔
Bebisko01- Aslii_nill gebelik öncesi de mide yanması yaşayan bir insan olarak başta gaviscon ile rahatlarken ileri haftalarda gece uykudan uyanıyordum. Doktorunun onerisi ile sabah aç karna lamsor alıyorum. Zaten gebelik kategorisi b. Yalnız her gün almıyorum aldığımda beni 3 -4 gün idare ediyor. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim :)
Tuzlimon1 Aslii_nill süt, karbonatlı su iyi geliyordu bana. Birde şu rennie şurup kullandım. Doğumdan sonra geçti çok şükür 🙏
-Arzu-76 Aslii_nill ayva ve elma yiyorum çok iyi geliyor ayvayi kesmeden önce kaşıkla dövüyorum sulanıyor daha tatlı oluyor uzun uzun çiğneyerek yutuyorum elmayida ayvayida
Mucize19 Neferut elma beni daha kötü ediyor o yanma boğazıma kadar oluyor yoğurt yiyince hafifletiyor ancak ama kimisine yoğurtta fayda etmiyor Allah yardımcımız olsun 🤲🥺
Mucize-1 Mervedezz aynen kaç haftalik siniz biz her gitmeye özledik görelim dioz göstermiyor yüzünü sipa🥰
mercimeginannesi01 Aslii_nill Nexıum mıgde hapı kullanıyorum 32 hafta ıtıbarı ıle cok fazlalasmıstı doktoruma soyledımbu hapı yazdı mıgde bulantım da mıgde yanmamda hıc yok dıyebılırım
Mervedezz Mucize-1 ben 32 haftalık oldum bugün. Kız benimki de bir erkek bir kız dediler 😅her gören erkek karnı bu diyor . Pek kilo almadım çok sivri karnım diye heralde. Valla magnetleri falan hepsi hazırlanıyor ne çıkacak bakalım civciv mi kuş mu
Eesraaa34 Mervedezz detaylı da fark edilmedi mi kız veya erkek olduğu ben de daha yolun başındayım net hiçbir şey söylemiyorlar
Eesraaa34 Bendede çok oluyor özellikle akşamları her olduğunda salatalık diliyorum bol limon sıkıyorum az bir şey tuz çok iyi geliyor mideme daha sonra yemek yeme isteğim oluyor yedikten sonrada mide bulantısı yanması vs olmuyor
Mervedezz Eesraaa34 detaylıda hiçbir şey demedi devlette yaptılar detaylıyı 30 kere sordum en sonunda dediki uyuz . Buraya ne proplemi olan çocuklar gelşyor sen cinsiyet derdine mi düştün dedi . Sağlıklı sıhhatli işte ne dememi bekliyorsun başka dedi
Eesraaa34 Mervedezz ya devlet hastanesinde anlayışlı güler yüzlü doktor bulmak o kadar çok zor ki bazıları ultrason görüntüsü bile vermiyormuş
Mervedezz Eesraaa34 hiç vermiyorlar hatta benimkiler vermedi. Özele gittim de aldım ama sıkıntı şu ben riskli gebelikteyim özel de takip etmek istemiyorlar beni mecbur devlette devam