Annelikmghb Aslii_nill gaviskon tek kurtaricim. Kizartma hamur isi yemeyin yemeklerde baharat az miktarda olsun yanmıyor.
Mucize-1 Mervedezz ya saçıyla saçsız çok farklı ama kendi evladın olunca onu gözü görmüyordur bile insanın 🤣kelinide Saçını da sever annesi🥰😘😘
FtmaGlr Aslii_nill Yataktan kalkmadan çubuk kraker yiyorum mide yanmam hafiflediğindd kalkıyorum yoksa her sabah safra çıkıyor, herkes için değişebilen bir durum kimine elma iyi geliyor kimine tahin ben sadece çubuk kraker ve tost yiyebiliyorum
Deniz4848 Kızartma gibi şeyler yememek, uyumadan bi kaç saat önce yemek yemeyi kesmek ve iki yastıkla yatmak bunlar benim mide ağrımı sıfıra indirmişti
Pofuduk1anne Aslii_nill hiç sütle ayranla uğraşma naneli şeker hızlıca yatıştırıyor gaviscon da kullanıyorum şekerle aynı etkide 15 dk sonra tekrarlıyor
Ainka Rennie, yeşil elma, badem, nane çayı. Bunlar çoğu zaman kısa sürelik. Bol su içiyorum. Gaviscon mide bulantısı, süt de aynı.
Seray11ay Aslii_nill soğuk süt küçük yudumlarla bı bardak iç. Bide yastığın biraz yüksek olsun mide asidi yukarı çıktımı boğazı yakıyor. Bn öyle yapıyorum
SSenaaa Aslii_nill ben sütten nefret ederdim hamilelik öncesinde de mide ağrım yanmam vardı sonra hamileyken süt içmeye başladım mide yanması için aşırı iyi geldi birde belli bir saatten sonra beslenmeyi kestim okadr kötü durumdaydim ki şu bile icemezdim o bile rahatsız ederdi
Busra_Nur_0121 Mervedezz herkes banada kızının saçı çıkıyor diorlar ama çok merak ediyom ya kel doğarsa 🤣
Mervedezz Busra_Nur_0121 benim ilk kız keldi. Hatta 3 4 ay çıkmadı. Herkes ay çok seyrek saçı olcak dedi. Şimdi bonus kafa 😂 kıpkıvırcık. Öyle de güzel böyle de güzelll
Papatya_1626 Kizlar konuyla alakasiz ama daha yeni gebeyim 7 haftalik birkac gundur kabizlik vardi suan afedersiniz birden ishal oldum acaba neden olabilir karin agrisida cekiyorum insallah kotu bisey degildir cevaplarsaniz cok sevinirim😔😔
Bebisko01- Aslii_nill gebelik öncesi de mide yanması yaşayan bir insan olarak başta gaviscon ile rahatlarken ileri haftalarda gece uykudan uyanıyordum. Doktorunun onerisi ile sabah aç karna lamsor alıyorum. Zaten gebelik kategorisi b. Yalnız her gün almıyorum aldığımda beni 3 -4 gün idare ediyor. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim :)