Mucize-1 Mervedezz vallahi bende 4 gözle bekliom 🥰bandana falan aldım aman kızım kel doğma diyorum🥰🙈🤣
49411995 Aslii_nill ben özele gidiyordum doktorum da sağolsun kendi kullandığı ilacı vermişti aşırı memnun kalmıştım şimdi tekrar hamileyim yanma yok şuan olduğu an hemen yazdırcam ilacı
Leyli_gul Aslii_nill vallahi başlarda bişeylerle çözüyorduk.Ama 36 haftalık oldum açta gezsem midem alev gibi ne rennie kâr ediyor ne tahin ne süt
Kevser2609 Ülser yada gastrit yoksa yemekten hemen önce yarım çay bardağı sulandırılmış organik elma sirkesi tüketebilirsiniz. Aynı zamanda yemekten yarım saat önce ve yemekten 1 saat sonra su tüketmeyin. Böylelikle mide asitini dengelemiş olur yanma yaşamaazsınız. Birde günlük ilik suyu ve Hindistan cevizi yağı iyi gelecektir.
Annelikmghb Aslii_nill gaviskon tek kurtaricim. Kizartma hamur isi yemeyin yemeklerde baharat az miktarda olsun yanmıyor.
Mucize-1 Mervedezz ya saçıyla saçsız çok farklı ama kendi evladın olunca onu gözü görmüyordur bile insanın 🤣kelinide Saçını da sever annesi🥰😘😘
FtmaGlr Aslii_nill Yataktan kalkmadan çubuk kraker yiyorum mide yanmam hafiflediğindd kalkıyorum yoksa her sabah safra çıkıyor, herkes için değişebilen bir durum kimine elma iyi geliyor kimine tahin ben sadece çubuk kraker ve tost yiyebiliyorum
Deniz4848 Kızartma gibi şeyler yememek, uyumadan bi kaç saat önce yemek yemeyi kesmek ve iki yastıkla yatmak bunlar benim mide ağrımı sıfıra indirmişti
Pofuduk1anne Aslii_nill hiç sütle ayranla uğraşma naneli şeker hızlıca yatıştırıyor gaviscon da kullanıyorum şekerle aynı etkide 15 dk sonra tekrarlıyor
Ainka Rennie, yeşil elma, badem, nane çayı. Bunlar çoğu zaman kısa sürelik. Bol su içiyorum. Gaviscon mide bulantısı, süt de aynı.