Zrrnplt Yemeklerde baharata dikkat etmek, fazla yememek, biber salcasi kullanmamak, limon dahi asitli seylerden uzak durmak, yogurt tuketmek
sedefyrs1101 Ben hergün aynı saatte soda içerek önüne geçiyorum gecesine hiç yanmıyor midem içmediğim günün gecesi mahvoluyorum
Elifimsib Ben de yanma değil de şişkinlikten mahvolmuş durumdayım🥲 doktorum günde üç kere gaviscon iki kere rennie kullan dedi ama etkileri çok kısa sürüyor. Yanma genelde yediğim yemeklere bağlı olarak oluşuyor ama şişkinlik su bile içsem mahvediyor beni midemde bir şey oturuyormuş gibi hissediyorum 🥹 ve daha 13. Haftadayım böyle nasıl bitecek hiç bilmiyorum şişkinlik için önerisi olan varsa çok sevinirim
Rabia902 Süt sakız tahin soda Süt rennie gaviscon hepsini denedim en iyi gelen gasvin duo diye bir şuruptu geç buldum ama 10 şişe kullanmisimdir
TUMES Aslii_nill rennie gavıscon ve karbonat içebilirsiniz birde yeme içmeye özen gosterdinizmi sknto olmaz ona bnde cok cektım mideden
1daltun Aslii_nill muzu ezip tahin ile karıştırıp yiyorum bir süre rahatlatıyor tekrar başlayınca yine 1-2 tatlı kaşığı yiyorum öyle öyle günleri atlatıyorum
Mervedezz Mucize-1 ikinci kızımda da tam tersi hiç yanmadı gibi. O da saçlı oldu. Bunda da çok yanıyor bakalım ne çıakacak 😂
Mucize-1 Mervedezz vallahi bende 4 gözle bekliom 🥰bandana falan aldım aman kızım kel doğma diyorum🥰🙈🤣
Elif0309 Aslii_nill Tahin,elma,ayva,maden suyu,laktozsuz ılık süt,sarı leblebi,muz. Az az yeyin kafinli baharatlı yağlı yiyeceklerden biraz uzak durun yemeklerden sonra 10-15 dakika yürüyün hemen uzanmayın dik oturun
Cicekanne123 Aslii_nill ılık süt midemi çok rahatlatırdı ılık süt diyorum ben herkese aynı etki edermi bilmiyorum benim midem de hem reflü hem mikrop var süt çok iyi geliyordu
mzgn_21 Aslii_nill bana şurup ve mide koruyucu verdi doktor sadece mide koruyucuyu kullanıyorum etkisi var
Bsoysal Cumartesi günü doğuracağım 38+6 falan oluyor ve bu zamana kadar mide yanması bulantı kusma devam etti. Hiçbişey etki etmiyor. 3. Aydan beri mide ilacı kullanıyorum gaviscon rennie hepsini de kullandım bana hiç etki etmedi. Bunun bir çözümü yok bence. En önemli sebebi de şu 5 ay falan çok aşırı kustum midemde hasar bıraktı. Ben kurtuluyorum inşallah bundan darısı sizlere 🙏
pamuk34_ Aslii_nill ılık sütün içine bal karıştır iç canım aşırı iyi geliyor ben hamileliğim boyunca öyle yaptım