Cgll12 Bu konuda ankettekilerden beğendiğinizi seçip, alternatif fikir için bana yardımcı olabilir misiniz😊 şimdiden teşekkürler 🌸🌸💖
Cgll12 Emnemrahf çok güzelmiş ikisi birlikte söylenince de hoş geliyor kulağa ben de öyle olsun istiyorum
bengonca Kurban olayım Ahmet’in yanına can ekleme de ne eklersen ekle 🤗🤗 sağım solum önüm arkam Ahmet Can 🤗 bu arada bende Ahmet Uras’ı beğendim ama Ahmet Emir de çok hoşuma gidiyor.
Kuumsaal77 Cgll12 bizde kısmetse ilk ismini Ahmet koyacagız ben yanına Ege, Aslan, Barlas isimlerini düşünüyorum ama şuan için daha ağır basan Barlas galiba ☺️
Cgll12 Kuumsaal77 Barlas aslında en beğendiğim seçenek ama uyumundan emin olamıyorum o nedenle kararsızlaşıyorum☹️
Kuumsaal77 Cgll12 evet uyumu konusunda bende kararsızım ama barlas ismini beğeniyorum bilmiyorum o yüzden henüz net değilim 😄
Cgll12 Kuumsaal77 ben Ahmet Barlas olarak karar kıldım artık uyumsuz da gelmiyor baha fikir olsun size de😄
Gamzeyakup Cgll12 bence eklenmelidir karan ismi çok güzel ve kulağa hoş geliyor biz ogluma ikisini birden kullanıyoruz begeniyoruz duyanlarda begeniyor ismini
Aylabebek1 Cgll12 Ahmet Eren ismini seviyorum.Bu isimler içinde de birtek Ahmet Barlası yakıştıramadım. Diğerleri uyumlu geldi bana. Uras da Urazla karışabilir diye elenebilir