yazarelif Merhaba arkadaşlar bugün 6.günüm transferden sonra 3.gün embriyosu transfer edildi bugün test yaptım ama tek çizgi gibi fakat hayalet bir.çizgi sanki var yada ben öyle görmek istiyorum 3.gün embriyosu olup kaçıncı günde test verdiniz
Larraa yazarelif Ben 5. Gün embriyosuyla transfer gününü saymazsak 6. Gün hayalet çizgiyle öğrendim. 5. Gün embriyorsunda 6. Gün çıkması çok mümkün değil bence. 2-3 gün sonra tekrarlayın derim 🌸
Fatma_4224 yazarelif Perşembe günü transferim oldu 5. Gün embiryoları inşaallah rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın ❤️❤️ herhangi bir semptomlarınız var mı acaba
Fatma_4224 Larraa kaç adet embriyo transferi oldu acaba bende Perşembe günü transfer oldum erken mi test için çok meraklanıyorum
yazarelif Fatma_4224 arada bi kasık ağrısı var ve göğüslerime hiç elleyemiyorum bende perşembe günü transfer oldum aynı günüz
Larraa Fatma_4224 Yarın transfer günü hariç 7. Gün oluyor aslında erken gebelik testiyle ilk idrarla yaparsanız çıkabilir. Sabah yapın isterseniz 🌸
Fatma_4224 Larraa bir yanım çok umutlu bir yanım çok endişeli 🙈🙈 sabah alamayabilirim ama bir sonraki gün için olabilir
Fatma_4224 Larraa geçen hafta perşembe gunu transfer oldu yarın 6. Gün mu oluyor yoksa 7. Gün mu birde tutunma evresi hangi gün oluyo acaba hiç bilmiyorum ben
Fatma_4224 Bbk88 inanın hiç hatırlamıyorum ama orta kalite diye biliyorum transfer olacağı zaman söylendi heyecandan herşeyi unuttum
Fatma_4224 yazarelif benimde kasıklarım da ağrı var aynı zamanda gaz sancısı. Gögsümde sertlik var sadece ucunda hassaslık yaşıyorum başka belirtim yok şuanlık