Arsmngmz Kızlar afedersiniz her gün tuvalete cıkıyorm ama zor cıkıyorum sabahta öyle oldu ama agrım var bugün yatıyorum alt karın agrısı gibi vajinal agrı gibi sızı gibiii kuyruk sokumum gibi yani alt taraf agrıyoo değişikk napsam bilemedim rahim agzı yetmezliği nasıl bi agrıki bilen yazabilirmi??
Arsmngmz Lütfen acil biraz!!! Kendi doktrumu aradım 5 e kadar burdayım dedi ama evim uzak arabada yok gidemem devlettedee iyi doktor yok bide gitmislerdir artık bugğn 24 olduk normalmiki???
Arsmngmz Shrydn göbeğimin altı vajina üstü bide kuyruk sokumu gibi gaz sıkısması gibide ne oldugunu bende anlamadımki
031965 Arsmngmz dayanılmayacak gibiyse doktora git mutlaka ama bebeğin büyüme zamanı o yüzden ağrılar normal
031965 Nasıl neren ağrıyo anlayamadım kasığın mı ağrıyo tuvalete çıktığında mı ağrıyo? Kuyruk sokumun mu ağrıyo? Ya da alt karnın mı ağrıyor şimdi bunlar hepsi farklı yerlerde ya nerde hissediyorsun bu ağrıyı tam olarak?
Arsmngmz 031965 karnımın altı sızlıyo bide alta bıcak sağlanması gibi giriyo cıkıyo ama sık değil baskı var gibiii alt karın vajina üstü
Yalinn8 Arsmngmz evet daha erkenmis o zaman gaz olabilir, bi maden suyu ic bak bakalim fahatlama oluyor muu