Arminannesi Herkese merhaba 👋🏻 Beni gece vakti doğurma korkusu sardı 😑 ben ilçede oturuyorum ve doktorum merkezde ve merkez 2 saat uzaklıkta.Ben yalnız kalıyorum gece doğumum başlasa nasıl gidebilirim bunu düşünmekten uyuyamıyorum 😭 bi fikri olan var mı acaba
zge_frdi Arminannesi kac haftaliksin son zamanlarinda merkezde kalmaniz iyi olur otel pansiyon tarzi bir yerde çünkü iki saat uzun bir süre
Ruzgarr Arminannesi simdiden stres yapmayın.doktorunuzla görüşün bu konuyu 37.haftaya geldiğinizde zaten sancı,açıklık kontrolünü yapıp size az çok bilgi verir.sizde 37 den itibaren merkezde kalın.öğretmen evi falan varsa fiyatı uygun oluyor.
HavvaK Arminannesi daha çok küçüksünüz ☺️ Bi riskiniz yoksa korkmayın. 36 dan sonra beklenmeye başlanır
zge_frdi Arminannesi daha küçük 35 ten sonra dogum ihtimali basliyor tabi doktorun daha iyi bilir bunu kontrole gittiginde konus ben mesela 39 dayim hala bir belirti yok
Arminannesi Mevaninannesiii aslında ailemle aynı yerdeyim hatta aynı evdeydim ama babam sürekli benimle kavga etmeye çalıştığı için bana el kızısın artık dediği için eşim aparta taşınmamı istedi yani şehire gitmem için yardım edecek birisi yok malesef
Gulcag Arminannesi canım zaten apartta kalıyormuşsun merkezde bir apart bulsan doğuma yakın olmaz mı? Zaten haftan daha çok küçük ben 38 oldum tık yok normal doğumsa zaten sonuna kadar bekleyeceksin risk 35-36dan sonra başlar doktorunla konuş son bir kaç haftanı merkezde geçirirsin
Arminannesi Gulcag en iyisi diğer ay merkeze gitmek başka çözümü yok sanırım burda da annem gelip gittiği için kalıyorum yoksa merkeze taşınsaymışım keşke baştan 🤭
Dimple23 Eğer nişanınız gelse suyınız gelse bile önünüzde uzun süre var pat diye doğmaz bebekler ....benim öğlen 12 buçukta suyım geldi akşam 6 da doğuma alındım