rumisam Nişan her zaman kanlı mi olur birde tek seferde mi gelir parça parça gelebilir mi nişan geldikten sonra mı açılma oluyor yoksa nişan gelmeden de açılma olur mu
Emos42 rumisam Nişan gelmeden açılma oluyor benim 29.haftada açılmam başlamıştı ama nişan falan gelmemişti
Nananan rumisam Nisan gelmeden de açılma olabilir benim su sancı Nisan hiçbir şey yoktu 3 cm açılma vardı
neslsah-1 rumisam oluyo 1,5 cm acılmayla 40+0 da suyum geldi suyumla berabr geldi nişanım 40+1 de suni sancıyla doğurdum bebemi .
Leylaaa_46 rumisam benim nişan beyaz akıntı gibi gelmişti avuç dolusu sonra suyum geldi 4 cam açıklık vardı
Beyzanur_1919 rumisam Leylaaa_46 neslsah-1 Nananan MaviNur25 Melismelo Emos42 Kızlar selam 38+6 haftalık hamileyim akşamdan beri bebeğim çok aşırı hareketli ayakta çok hareket etmezdi gazla şimdi ayakatylen bile aşırı hareketli hiç durmadı ve bel ağrım var gelip gidiyor adet sancısı gibi az az akıntım da oldu bugün doğum başlangıcı falan mı ne düşünüyorsunuz
MaviNur25 Bende de 39+1de suyum gelmisti sonrasinda acılma baslamıştı nisan falan gormemistim kisiden kisiye farklidir bencee
Melismelo rumisam evet oluyor doğum su gelmedende başlıya biliyor acılman ilerlediğinde suyun hala gelmediyse doktor kendisi patlatıyor
Busehazal2303 Tabiki ben dr kontrolünde 3 cm açılmam vardı sonra zaten nişan geldi 2 gün sonrada doğum yapmıştım
Nananan Beyzanur_1919 hiç öyle şeyler yaşamadım ilk çocukta sadece 41+1 de suni sancı aldım 2.5 saat Sanci çektim o kadar öncesi yok hayırlısıyla al bebişini kucağına
rumisam Beyzanur_1919 doğum yakın olunca sakin oluyor diyorlar benimde ilk bebeğim çok bişey diyemicem
Vldnshn1 rumisam Nişanım da gelmedi suyum da patlamadı ama ilk gebeliğimde 7-8 cm açılmam vardı haberim bile yoktu…
rumisam Vldnshn1 benimde ilk 41 oldum nişan su sancı hiç yok belki bı umut acilmam vardır diye umuyorum bende
Soprano Vldnshn1 benim doktorum alttan muayene etmiyor ultrasonda belli olur mu bazı şeyler canım bebeğin kanal da olduğu falan
Yenisine- Açılma olduğunda hissediliyor mu acaba? Bu akşam çok hareketliydi sürekli gerilme olup ağrı yaptı ve vajinam ağrıyo sızlıyo gibi 36+5 im bu arada
rumisam Yenisine- bilmiyorum ama galiba hissedilmiyor sancı vs hissediliyor çok hareketliydi genelde kanala yerleşmeye çalışıyor deniyor
Nananan rumisam Ayn muayenedr söylediler ztn öncesinde hiç sancı fln yoktu ben bile şaşırmıştım son haftalar hep öyle 3 cm açıklıkla geçti