Mutluluukkk_ Midem öyle yanıyor ki resmen ağzımda hissediyorum o yanmayı gaviscon çok işe yaramıyor ne yapacağım bilmiyorum gece çok artıyor kusuyorum çok rahatsız ediyor bu durum leblebi falan da geçirmiyor yaşayan varmı birde gaviscon ne kadar içebilirim günde
Hryedz Mutluluukkk_ canım rennıe duo surup deneyebılırsın gavıscon ıse yaramayanlarda bu yarayabılıyormus eczacı oyle soylemıstı
Eceeeeemmm Mutluluukkk_ bende 3 gündür aynı durumdayım ve çok kötüyüm gaviscon işe yaramıyor soğuk süt içiyorum şuan bile 😏
Rumiyy Mutluluukkk_ Benim ikinci hamileliğim. İkisinde de 4. Ayda başladı. İlk hamileliğim de doğuma kadar fena bir şekilde çektim mide yanmasını bu hamileliğim de daha çok yanıyor. Soğuk süt ve ekşi yeşil elma beni en rahatlatan şeyler. Gavisgon şurubu denedim ama hiç etki etmedi
Nillayyy Günde en fazla 4 diye biliyorum soğuk süt içemeyi denesen bana iyi gelmişti sakız çiğneyebilirsin bide uyurken yastığını biraz dik pozisyonda yapabilirsin
Eflinilknur Bana sadece soğuk süt işe yarıyor maalesef midem surekli ağzımda su bile içsem midem yanıyor
Gamze_gamze Slmcnmyeniben sabahları aç karnına bir yemek kaşığı. Ağzına asit geldiğinde de alabilirsin
Deeerya Eceeeeemmm bana sütde dokunuyo lactozsuz alıyırum bu ay iç bobol dedi Dr ama içim istemiyo bir hafta dır sulu yemek türüne bakasım hiç yok İngiliz karbonatı içiyorum arada toz arada zencefilli maden suyu
Eceeeeemmm Deeerya yediğim her şey dokunuyor bana ne yapsam bilmiyorum süt bi süre idare ediyor sonra yeniden başlıyor
Cigdm725 Benimde midem yandı üsütmuşum galiba bide mideme öküz oturmuş gibiydi doktoruma dedim gaviskon yazdı 3 4 gün içtim geçti az az yanma oluyor tabi de çok değil şurup içinde geçiyor