R-veyda44 Lavaboya gittim sarı sümüksü bide çok minik bir gözle zor görülebilen kan gördüm nişan olabilir mi??
Hka_hilal R-veyda44 kan gördüysen doktoruna sormanı tavsiye ederim. Doktorlar kan olunca normal karşılamıyor evet nişan olabilir ama tedbir amaçlı sorabilirsiniz
Mevaninannesi Bak devam ederse ve sancıların artarsa doğum olur inşallah ☺️ nişan geldi diye hemen doğum olmuyor bu arada kendini hiç strese koyma canım merdiven in çık squat yap bebeğin hareketleri de varsa ama dediğim gibi devam ederse bu akıntı
R-veyda44 Mevaninannesi bu benim ikinci gebeliğim ilkinde direkt suyum geldiği için bilmedim bundada böyle olunca biraz evhamlandim şimdi nasıl olur nasıl ilerler bilmiyorum
Mevaninannesi Hiç korkma bol bol dua et banada et 😊 bebeğin hareketlerini hissettiğin sürece endişelenme benim iki doğumumda böyle nişanla geldi biri tam senin haftanda diğeri 38 de ve nişandan iki gün sonra doğum oldu benim
Mevaninannesi R-veyda44 inşallah canım dualarım seninle hersey gönlünce olsun sağlıkla bebeğini al kucağına 🌺