Babyar Kızlar artık mide yanmasını çok kötü yaşıyorum. Sürekli boğazımda mide asidi var öksürtüyor kusuyorum, geceleri uyuyamıyorum :(
FKRKS29 Babyar soğuk sut bana iyi geliyo yudum yudum yavaş yavaş yatmadan önce içiyorum deneyin derim insAllah sizede iyi gelir
Mnelkk Babyar haftamız günümüz aynı. Ama hiçbişey geçirmiyor bu mide yanmasını neredeyse. Gece perişanım gün içindede aynı. Soğuk süt biraz iyi geliyor bide rennie şurup kullanıyorum. En azından 1 2 saat rahat edebiliyorum içince 🥹
-Mucizem- Ilık ballı süt iyi geliyor tavsiye ederim. Bir gün mide yanmasından uyuyamamıştım her şeyi denedim olmadı en son sütü ılıtıp bal koyup içtim baya rahatlattı
Babyar -Mucizem- soğuk süt yazmışlar hep soğuk sütü deneyeceğim fayda etmezse birde ballı süt deneyeyim
Babyar Mervenurrrr32 soda artık işe yaramıyor. Soğuk sütü öneren olmuş dolaba koydum bakalım deneyeceğim
Mervenurrrr32 Babyar anladım ne yaptıysam geçmedi benim ama soğuk süt içtikçe rahatladım umarım sizinde geçer 🌸
Babyar e_blue_sky_a ahh zaten yiyemiyorum ki yemeye başladığım an midem ağzıma geliyor sanki bir haftada bir kilo vermişim. 🫠
Alpmom__ Babyar gaviscon reçetesiz alınabiliyor . Valla gıdalar belirli yere kadar geçiriyor . Gece kalkıp ağlıyordum içim yanıyor diye doktorum ne zaman bunu verdi rahata erdim . 4. Şişeye geçtim . Sabahlar olmuyordu valla